זכיתי בפיס!
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
לאחר תקופה ארוכה של טיפול בקלאב פוט אצל בני, אני חשה בעלת נסיון עשיר בתחום
אני זוכרת שבתחילת הדרך כשהבנו שיש לנסיך קלאב פוט- רגל קלובה( נולד עם כפות רגליים כלפי פנים וכן כלפי מעלה)
ורצינו להתייעץ, לשמוע ולהבין איך ומה הולך בטיפול לא כל כך מצאנו עם מי!
הרופאים היו נחמדים והסבירו לנו הכל אך עדיין הרגשתי שאין חכם כבעל הנסיון
לדוגמא: בכל שבוע החל מגיל שבוע וחצי! של הפשוש היינו מגיעים לבית החולים ושם היו מגבסים את הרגליים שלו מכף הרגל ועד הטיטול
לאחר שבוע היינו צריכים להסיר את הגבס באמבטיה של כ- 3 שעות! עד שהיה מתרכך והיינו מורידים וחוזר חלילה....
ו..היו לי שאלות שנותרו ללא תשובות, לא ידעתי איך תינוק בן שבועיים אמור לשכב 3 שעות באמבטית מים וכו.......
לכן החלטתי לשתף מנסיוני, ואם מישהו ייעזר ויהיה לו אפילו קצת יותר קל- והיה זה שכרי!
אז אם גם המתוק שלכם החליט לאתגר אתכם בענין...
אשמח לענות לכם על כל שאלה ולו הקטנה ביותר!
המון נחת ו..שתדעו שהילדים הללו מפצים והם הכיייייי מאלפים וחכמים ומתוקים בעו-לם
אני זוכרת שבתחילת הדרך כשהבנו שיש לנסיך קלאב פוט- רגל קלובה( נולד עם כפות רגליים כלפי פנים וכן כלפי מעלה)
ורצינו להתייעץ, לשמוע ולהבין איך ומה הולך בטיפול לא כל כך מצאנו עם מי!
הרופאים היו נחמדים והסבירו לנו הכל אך עדיין הרגשתי שאין חכם כבעל הנסיון
לדוגמא: בכל שבוע החל מגיל שבוע וחצי! של הפשוש היינו מגיעים לבית החולים ושם היו מגבסים את הרגליים שלו מכף הרגל ועד הטיטול
לאחר שבוע היינו צריכים להסיר את הגבס באמבטיה של כ- 3 שעות! עד שהיה מתרכך והיינו מורידים וחוזר חלילה....
ו..היו לי שאלות שנותרו ללא תשובות, לא ידעתי איך תינוק בן שבועיים אמור לשכב 3 שעות באמבטית מים וכו.......
לכן החלטתי לשתף מנסיוני, ואם מישהו ייעזר ויהיה לו אפילו קצת יותר קל- והיה זה שכרי!
אז אם גם המתוק שלכם החליט לאתגר אתכם בענין...
המון נחת ו..שתדעו שהילדים הללו מפצים והם הכיייייי מאלפים וחכמים ומתוקים בעו-לם
הנושאים החמים