עזרה קלדנות, התייאשתי כבר מזמן... יש לכם עצה?

• הוסף לסימניות
לשים שרטוט של סדר המקשים במקלדת מעל המסך, ולהקליד כשמסתכלים רק עליו ולא על המקלדת
(וזה אחרי הבנה בסיסית על איזה מקשים אחראית כל יד, ואיך מזיזים את האצבעות על המקלדת)
ככה למדנו בשיעור קלדנות בתיכון. המורה תלתה על הקירות שרטוט של המקדלת עם ציור של ידיים שנראה איפה להניח את האצבעות וכל שיעור למדנו שתי אותיות חדשות והיינו צריכות להקליד טקסט מתוך ספר בלי להסתכל על המקלדת אמיתית (רק על השרטוט). מי שבאמת הקפידה לא להסתכל למדה להקליד מצויון.

• הוסף לסימניות
זאת באמת השיטה שרובם משתמשים, גם ברוב באתרים והתוכנות למיניהם רואים מקלדת ואת התנוחה שהיד צריכה להיות בכל אות

• הוסף לסימניות
שנים שאני מנסה ללמוד שיטה עיוורת...
אבל עם כל שיטה שניסיתי רק ירד לי הביטחון שאני יצליח אי פעם ללמוד...:sne:
יש לכם איזה דרך בדוקה אבל בדוקה!! להציע לי?:unsure:
אשמח מממש ממש ממש!!!!!!:D
אני ממש שמח להגיד לך שיצא שיטה חדשה ללימוד הקלדה מהירה באמצעות שירים:) lyricstype
אני ממש נהנתי לשחק ויש בעברית ובאנגלית

he.lyricstype.com זה האתר בעברית ללימוד הקלדה עיוורת

• הוסף לסימניות
ככה למדנו בשיעור קלדנות בתיכון. המורה תלתה על הקירות שרטוט של המקדלת עם ציור של ידיים שנראה איפה להניח את האצבעות וכל שיעור למדנו שתי אותיות חדשות והיינו צריכות להקליד טקסט מתוך ספר בלי להסתכל על המקלדת אמיתית (רק על השרטוט). מי שבאמת הקפידה לא להסתכל למדה להקליד מצויון.
יש משחק שמלמד עם שירים וקליפים
אני ממש שמח להגיד לך שיצא שיטה חדשה ללימוד הקלדה מהירה באמצעות שירים:) lyricstype

• הוסף לסימניות
לי יש מקלדת בלי אותיות (כולם נמחקו מזמן) כך שאין לי בררה אלא להקליד בשיטה עיוורת.
אני למדתי את זה בתיכון אז זה ממש לא מפריע לי. (האמת שלא שמתי לב שאין לי אותיות עד שמישהו אחר ניסה להשתמש במחשב שלי.)

• הוסף לסימניות
נכון זו לא המטרה.
זה אינדיבידואלי..
אפשר לנסות בליריקסטייפ להקליד שירים זה עוזר.. יש גם באנגלית וגם בעברית:)

he.lyricstype.com

או lyricstype.com באנגלית.. נחמד עזר לי להתאמן כי צריך להקליד את המילים של השיר שברקע..
כל כמה זמן יש שם שינויים וחידושים נחמד לגמרי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה