כללי קלדנות| מה המחיר?

• פותח הנושא chayki
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
פחות או יותר?

• הוסף לסימניות
קלדנות***מה המחיר?

פחות או יותר?

• הוסף לסימניות
תעשה חיפוש, יש הרבה חומר למצוא

• הוסף לסימניות
בסביבות 15$ ל 10000 תווים

• הוסף לסימניות
כששאלתי לפני פורים: 4-5 ש"ח ל1000 תוים. לא כדאי לפי שעות.

רצוי לסכם מראש עם הלקוח את כל הפרטים, לדוג' מה תעשי אם דרושים לו פתאום תיקונים?

• הוסף לסימניות
כשהדולר היה "רגיל" המחיר היה בין 10$ ל13$ עבור 10,000 תוים.

• הוסף לסימניות
10 ש"ח לעמוד/ 1000 תווים

• הוסף לסימניות
10 ש"ח ל1000 תווים????
מי שמוצא לי עבודה בקלדנות עם כזה מחיר יקבל אחוזים...

• הוסף לסימניות
לפני כמעט שבועיים שאלתי את השאלה הזאת. קחו קישור, למי שרוצה לדעת, לחצו כאן.

• הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרים

אין אין עליכם{כבר אמרתי את זה פעם?}

• הוסף לסימניות
תלוי מה כמות החומר , אם זה עמודים בודדים , אפ'שר לקחת 10 ש"ח לעמוד.
אם מדובר בכמות דפים , ברור שהמחיר משתנה!

• הוסף לסימניות
מכיר משהו שמקליד מעולה ב-0.70 סנט. לפרטים באימיל שלי.

• הוסף לסימניות
גם לי לא ברור מה זה כל המחירים פה, עד כמה שאני יודע, משלמים 6-7$ לעשר אלף תוים, על כל כמות סבירה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה