דרוש מידע קלדניות - כמה אתן מבקשות על שעת עבודה?

• הוסף לסימניות
הקלדת דפים / מילוי טפסים וכו',
איך מתמחרים?

• הוסף לסימניות
בעיקרון עבודת קלדנות לפי תוים.
בזמן האחרון יצא לי לעשות עבודה של הוספות והגהות על קובץ קיים שזה לא קלדנות רגילה, ולקחתי 70 לשעה!

• הוסף לסימניות
עבודה קטנה ממש מקובל לשלם ע"פ שעה.
חוץ מלקוחות קבועים שעיקרון שימור הלקוחות מקנה להם את התמחור הרגיל.
- או לחילופין לקוח גדול שרוצים שיתן בהמשך עבודה גדולה/קבועה והנימוק לזה - עילת שלח לחמך.

• הוסף לסימניות
דף בודד לפי מילים?
יכול לפעמים לצאת בסביבות ה-5 ש"ח
בשביל זה עובדים?!?!?!
מה תרוויחו לשעה?

גרפיקאית לא תקבל עבודה בפחות מ-X ש"ח
לקלדנים את הפריבלגיה?
4-5 שח ל100 תווים זה יוצא קצת?
בתחום הזה המהירות והטעויות היא הקובעת

• הוסף לסימניות
4-5 שח ל100 תווים זה יוצא קצת?
בתחום הזה המהירות והטעויות היא הקובעת
אבל קח בחשבון את ההשקעה סביב ההקלדה ולפניה סריקות - הדפסות סביבת עבודה בשביל כמות תווים קטנה העסק לא שוה את זה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אבל קח בחשבון את ההשקעה סביב ההקלדה ולפניה סריקות - הדפסות סביבת עבודה בשביל כמות תווים קטנה העסק לא שוה את זה.
אני לא בא להגיד אם זה שווה את זה או לא
לכל אחד שווה משהו אחר
ואני גם לא עוסק בזה

בכל אופן כל תחום יש לו את התמחור של התחום שלו

• הוסף לסימניות
אני לא בא להגיד אם זה שווה את זה או לא
לכל אחד שווה משהו אחר
ואני גם לא עוסק בזה

בכל אופן כל תחום יש לו את התמחור של התחום שלו
אז כתבתי מידיעה כאחד ששילם לכמה קלדנים שונים - בעבודה ממש קטנה התמחור פר שעה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם קלדן יכול להרוויח 80 או 90 ש"ח לשעה לפי סימנים
למה כשלוקחים לפי שעה לא לוקחים 80 או 90?
כי לא תמיד קלדן מגיע לסכומים האלה זה תלוי בכתב במחיר שהוא לקח לאלף תוים, ולקצב העבודה שלו, תכל'ס אין לי מושג בפועל כמה מקבלים לפי שעה, אבל הפעם היחידה שעבדתי לפי שעה ביקשתי 70 וזה מה שקיבלתי.

• הוסף לסימניות
כמה מקובל לקחת על קלדנות? לפי שעה? לפי תוים?

• הוסף לסימניות
כמה מקובל לקחת על קלדנות? לפי שעה? לפי תוים?
לפי הקשות
4-5 שח לאלף הקשות. (גם מקש רווח נקרא הקשה)
כשעבדתי בזה, לקחתי 5 מינימום על כתב קריא וכו'.
כאשר מינימום לעבודה היה 50 שח. גם אם זה להקליד רק חצי עמוד.

• הוסף לסימניות
בעקרון לוקחים לפי תווים
שזה מתחיל ב 6 שח לאלף תווים
ואם זה תיקונים או לשעה זה מתחיל בשבעים לשעה
ומינימום עבודה תלוי יש כאלה שלוקחים 35 למינימום עבודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה