קלדנים? עובדים עם קבצים ללקוחות?

• הוסף לסימניות
התכוונתי שהמנוסים עם אלו הקלדנים ידרגו את שביעות רצונם מ1 עד 5, לפי מהירות, זמינות, דיוק, שירות וכו' וכו'.
חג שמח

• הוסף לסימניות
התכוונתי שהמנוסים עם אלו הקלדנים ידרגו את שביעות רצונם מ1 עד 5, לפי מהירות, זמינות, דיוק, שירות וכו' וכו'.
חג שמח
תודה
אז אני הייתי רוצה להוסיף את עצמי
ואשמח שמי שמכיר אותי שידרג (אבל נראה לי שאין לי הרבה לקוחות מפרוג)
לגבי הקובץ כיון שנטפרי עובדים במתכונת מצומצמת בחג ורק לדבר האבד אז נגיש בקשה לפתיחה אחרי החג.
בהצלחה לכולם וחג שמח

• הוסף לסימניות
אם אף-אחד לא ישלח לבדיקה אחרי החג, תזכירו לי ואשלח אי"ה.

• הוסף לסימניות
אפשר לשלוח אלי מייל ואשתדל לשלוח את הקובץ.
המיחל הוא eliyasofer46 @ gmail.com .

• הוסף לסימניות
איש צדיק סידר לי בהתנדבות קובץ גוגל פורמס וטבלת אקסל, אתן לגוגל פורמס קישור כעת, והמעוניינים בפרטי הקלדנים/ות יפנו אלי במייל eliyasofer46 @ gmail.com [עם מחיקת הרווחים כמובן]
שיהיה בהצלחה לכולם!

• הוסף לסימניות
אני רואה שזה לא התקדם...
אני בכל אופן זקוק לעבודת קלדנות, אשמח שמי שכעת פנוי ייצור קשר במייל [סיומת גימייל] dvidcohen

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה