• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;667068:
נכון!
וגם ירקות זה פחמימות אולי לא הרבה אבל עדיין שמחלקים לאבות מזון הנכון הוא שירקות זה בפחמימות. (למרות שבכל דיאטה יגידו לך מנה פחממה מנת חלבון ומנת ירק)
הירק היחיד שאני מכירה שהוא פחמימה זה תפו"א.
פחמימה ריקה מתפרקת בגוף כסוכר, ולא כל פחמימה = סוכר (לידיעתך מיג) פחמימה מורכבת זה דגנים מלאים, או אורז מלא- פחות מזיק ופחות מעלה את רמת הסוכר.

• הוסף לסימניות
פחמימה מורכבת דורשת שלושה שלבים בדרך לפירוקה כסוכר (וכאן נכללים הדגנים המלאים למיניהם), לעומת פחמימה בלתי מורכבת, הדורשת שני שלבים (קמח לבן, סוכר לבן) או אחד (סוכר פרות, סוכר ענבים).
בסיכומו של דבר, כל הפחמימות הופכות בגוף לסוכר, המעלה של הפחמימות המלאות היא העובדה שהפרוק האיטי גורם לשמירה על רמה מתונה של סוכר לזמן ארוך, ללא עליות וירידות חדות ומזיקות.

הפרוק האיטי גם גורם לכך שהפחמימה המורכבת תנוצל כאנרגיה, ולא תצטבר בגוף כשומנים עודפים. (זה מה שקורה לפחמימות הריקות המיותרות שצרכנו)

• הוסף לסימניות
ואם כבר מדברים על פחמימות וסוכרים- הם חיוניים לתפקוד המוח בפרט והגוף בכלל. הם הדלק. הבעיה כשאוכלים מהם יותר מהדרוש (בד"כ הרבה יותר) ואז הגוף משמין לו בנחת מהעודפים. אבל לא לצרוך בכלל פחמימות (לאכול לדוג' רק פטרוזיליה;)) הרי זו התאבדות.

• הוסף לסימניות
היום הורו לחברת קלוריד להסיר את הפרסומות שלה מכל המדיות בארץ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שניאור770;667919:
היום הורו לחברת קלוריד להסיר את הפרסומות שלה מכל המדיות בארץ
האתר שלהם כבר סגור כמה ימים :)

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• yat.jpg
    KB 201.7 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
הקפצה:
קלוריד חזר לפרסם את תכולתו ראיתם ???
בפרסום חזק ועוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;694488:
הקפצה:
קלוריד חזר לפרסם את תכולתו ראיתם ???
בפרסום חזק ועוד

הם בונים על הזכרון הקצר של האנשים או על כאלה שטרם קראו אז את הביקורות
הפרסום הזה יביא להם קופה יפה עד ששוב יעלו עליהם :)

• הוסף לסימניות
היום ביתד:

קבצים מצורפים

• קלוריד.jpg
    KB 292.5 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י moti!a;666367:
2-ניתוח (כבר דנו בעבר כאן בפורום וסיפרתי על חבר שלי שמת בניתוח כזה,
נדמה לי שסיפרתי בזמנו שיש אצלינו בבית הכנסת אחד שרזה 65 קילו מניתוח טבעת, הוא החזיק מעמד יפה כשנתיים רזה רזה רזה !!! בחודשיים האחרונים
הוא עלה כבר 15 קילו וכמו שטענתי אז גם הוא יחזיר הכל עם ריבית !!)

מוטי :)

על כל אחד שאתה מכיר שמת, אני מכירה הרבה ששרדו וקיבלו חיים חדשים.
זה שמישהו מת לא אומר שהניתוחים האלה יותר מסוכנים מלחיות עם השומן ללא ניתוח.
תופעות הלוואי של השמנת יתר מסכנות חיים והתמותה מהניתוחים האלה היא פחות מ 2:1000

כיום ניתוח זו האופציה היחידה להרזיה, וכמובן שצריך לשנות מחשבה.
ניתוח טבעת ידוע שלא מחזיק מעמד ורוב המטובעתים חוזרים לניתוח חוזר.
הניתוחים הכי מקובלים כיום הם הניתוחים המשרוולים וניתוחי המעקף.
אלו ניתוחים שעושים בלפרוסקופיה שזה ניקוב של 4 חורים קטנים שדרכם זה נעשה.
אין פה פתיחת בטן או משהו כזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;667191:
הירק היחיד שאני מכירה שהוא פחמימה זה תפו"א.
גם בטטה
ותירס
וגזר- אם כי ברמה נמוכה יותר

• הוסף לסימניות
אם כבר מדברים על שמנים בפורום של גרפיקאים :rolleyes:...

ככל שקובץ יותר איכותי הוא שוקל יותר...

כנ"ל באנשים...

(לפי הנ"ל, אני הכי גרועה במשפחה ;)... אבל אני מפרגנת לשמנים :p)

ומרגלא בפומיא של אחי: "השמנים הכי טובים כי יש להם עם מה להתחלק" :D :D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה