התייעצות קלו קייט לטיפול בצלקת, עזר למישהו?

• הוסף לסימניות
כמה שנים אחרי יצירת הצלקת לייזר מסייע?
תלוי כל צלקת לגופה יש הרבה סוגי צלקות וצריכים לבדוק כל עניין לגופה
אבל בעיקרון כל זמן שהצלקת פעילה אז עדיף לעבוד עם דברים אחרים
ובעצם כשזה מתיישן ולא מצליח לפעבוד דרך דברים של לייזר
מבצעים אותם בבתי חולים ספציפים כמובן שבעיקרון זה פרצדורה של כמה שנים
[אחד מהסיבות למה בבית חולים ...פשוט כי שם עושים את זה רופאים מומחים וזה יוצא מאוד איכותי]

• הוסף לסימניות
יש לך עוד פרטים? -יש לי צלקת שלא אהובה עלי באזור שרואים ועברו מאז המוןןןן שנים כמעט 20 יש סיכוי?

• הוסף לסימניות
נוסף לכל מניסיון לא לחשוף לשמש את מקום הצלקת {ולכסות וכו'} כלל וכלל מהשעות 10 בבוקר ל4 אחר צהריים

• הוסף לסימניות
בלת"ק אני מרחתי אותה על צלקת -שנה לאחר ניתוח, צלקת בולטת, וממש ממש ראיתי שיפור בצורה שאין ספק
כי עד אז כמה חודשים לא היה שיפור. ותוך שבוע ראיתי הטבה, אחרי כחודש או יותר לא זוכרת כמה, חלק מהצלקת נהייתה שטוחה והשאר נהיה עדין בצורה שלא האמנתי שיכול להיות - מדהים! לא יודעת על צלקת טריה, לא ניסיתי

ואם כבר, אני עדיין באמצע תהליך , יש מה לנסות יותר משנה אחרי - את הסיליקון? עדיין יכול לעזור?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש לך עוד פרטים? -יש לי צלקת שלא אהובה עלי באזור שרואים ועברו מאז המוןןןן שנים כמעט 20 יש סיכוי?
אני חושבת שעל השפופרת כתוב שזה עוזר לצלקת עד 4 שנים.
אני ניסיתי לצלקות גם ישנות, משהו כמו 2-3, ודיי עזר. כמעט ולא נשאר סימן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה