עזרה קלטות מקרנצ'יק יד 2

• הוסף לסימניות
אני יכולה למכור כל אחד ב 35 ש"ח.
שמעו את זה פעם אחת והחליטו שזה מפחיד להם.....

• הוסף לסימניות
איפה את צריכה?
אבל בב זה יהיה אחרי הסגר

• הוסף לסימניות
אם יש משהי שרוצה להחליף
אשמח להחליף , כדי לגוון להם
את נחום איש גמזו, מתעמלים עם קופלה, יוסף מוקיר שבת, הלל הזקן,ר אלעזר,המובייל היהודי

• הוסף לסימניות
שיהיה 30....
אני לא אתעשר מזה ממילא
אבל זה לא אצלי בבית, אני אבדוק ואודיע לך שבוע הבא כשזה יהיה אצלי.

• הוסף לסימניות
זה במקרה נשאר אצל גיסתי, והיא לא השתמשה.
אל דאגה,
אם לא ימצא חן בעיניך תוכלי להתחרט ;)

• הוסף לסימניות
זה במקרה נשאר אצל גיסתי, והיא לא השתמשה.
אל דאגה,
אם לא ימצא חן בעיניך תוכלי להתחרט ;)
בעקרון בקלטות לא אמור להיות הבדל בין חדש למשומש
לא נתקלתי בקלטת שהפסיקה לעבוד
לעומת המקרנציק שהוא מוצר רגיש למדי

• הוסף לסימניות
יש לי בכפול את הסיפור עם הקוף.
העניין הוא כזה,
היה מקרנציק וקלטות בעברית.
נשבר המקרצניק
הבן שלי הזמין עם קלטות באידיש והעברית תכלס לא ממש מעניין אותם. ויש לנו 9 בעברית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה