עזרה קלטות מקרנצ'יק יד 2

להלן הקלטות :
גם זו לטובה
בעלי מלאכה
כיבוד הורים
שיבנה בית המקדש
פרנסה מן השמיים
יוסף מוקיר שבת
הזדמנות בארמון
חיים ביד הלשון
הרב אריאל והאריה
יש לך את זה עדין?
א''כ מעוניינת בקלטות.

איזה קלטות יש לך?
ואיפה את בירושלים או שיש לך אפשרות להעביר לב"ב?

היום אני מעבירה חבילה לבני ברק
הקלטות שיש לי הן :
הרב והאריה
בעלי מלאכה
פרנסה מן השמיים
יוסף מוקיר שבת

שלום
אני מעוניינת בהחלפה של כמה קלטות
אפשרי גם לקנות כמה קלטות למי יש?
יש לי רופא שיניים ,קבלת שבת,
יוסף מוקיר שבת,ושמירת הלשון tamarg105

שלום
אני מעוניינת בהחלפה של כמה קלטות
אפשרי גם לקנות כמה קלטות למי יש?
יש לי רופא שיניים ,קבלת שבת,
יוסף מוקיר שבת,ושמירת הלשון tamarg1
מה זה הרופא שיניים, מעניין? סיפורי?
יכול להיות רעיון להחליף ולגוון.
אני צריכה לבדוק בבית יש לי מעל עשר קלטות, לא זוכרת כרגע איזה, אעדכן אותך בהמשך היום

מנסה שוב, מחפשת קלטות של קופלה יד 2.
למי יש? tamarg105 בגימל

מחפשת לשכור מקרנצ'יק וקלטות, או לקנות יד 2

אם יש מישהי שיש לה למכור אשמח מאוד.

גם אני אשמח לקנות סיפורים למקרנצי׳ק יד שניה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה