מידע שימושי קלטת סיפור המגילה של הרב נוימן

• הוסף לסימניות
עליה גדלכנו ואני רוצה אותה לילדים שלי - יש לי אותה מחברה בקלטת ישנה. ואני מפחדת שהיא תתקע לי את הטייפ. יש למישהו מושג אם יש את זה בדיסק?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קטיפה;1194452:
עליה גדלכנו ואני רוצה אותה לילדים שלי - יש לי אותה מחברה בקלטת ישנה. ואני מפחדת שהיא תתקע לי את הטייפ. יש למישהו מושג אם יש את זה בדיסק?
מי יכול להביא את הקלטת הנ"ל דחוף מאוד!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבי100;1538419:
דיברתי עם הרב נוימן
והוא אמר שהוא מוכר את הדיסקים בביתו ב15 ש"ח לדיסק
רמות רחוב מינץ 50/3

נכתב ע"י אבי100;1538977:
שכחתי לציין את מס' הפל' שלו
לאחר שקיבלתי ממנו אישור לפרסם
והמס' הוא
0525908347

נכתב ע"י רוצה מושלם;1979413:
באמת מעניין מקווה שיעלו לפה
עדיין עוד לא קיבלתי את הדיסק ממנו ואם יש מישהו שיכול לקנות ממנו ברמות ולהעביר לי לביתר אני אשמח מאוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבי100;2009909:
עדיין עוד לא קיבלתי את הדיסק ממנו ואם יש מישהו שיכול לקנות ממנו ברמות ולהעביר לי לביתר אני אשמח מאוד

תשאלי אותו אם הוא מסכים שאני אעביר לך קובץ במייל ותשלחי לו תשלום.
אם כן, אעביר לך בשמחה.

חני

• הוסף לסימניות
יש לך עדיין אפשרות להעביר את הקובץ, אם אשלח תשלום לרב נוימן?

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל את הדיסק.
אפשר להעלות לכאן?

• הוסף לסימניות
אני שוחחתי עם הרב נוימן לפני מספר שנים.
הוא מאשר לשלוח במייל
אך חייבים לשלם לו ע"כ!!
אני לא חושבת שכדאי להעלות את זה בכזה מקום ציבורי
אלא מי שמשלם לו שיבקש שישלחו לו אישי.

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל דיסק פרנסה מן השמים במייל, ולשלם לרבה נוימן
איך אפשר ליצור איתו קשר?

• הוסף לסימניות
איך תכלס אפשר לקבל את הדיסק בתשלום כמובן?

• הוסף לסימניות
איך תכלס אפשר לקבל את הדיסק בתשלום כמובן?
זה המס' של הרבנית שלו:
-0527163137
(כשדיברתי איתו הוא הפנה אותי לדבר איתה).

אמרתי לה איזה קלטות אני רוצה והיא שלחה לי קישורים לדרייב.
ועשיתי לה העברה בנקאית לתשלום.
זה היה בין 15 ל20 ש"ח לקלטת

• הוסף לסימניות
אני מחפשת בדחיפות את פרנסה מן השמים
זה לא עסק החברה פה לא מוכנים לעבוד ללא ר' ישרואל ברקע...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה