מידע שימושי קלידן זול לשמחת בית השואבה. למה לשלם הרבה???

• הוסף לסימניות
לרגל חג הסוכות הקרב ובא אשמח אם תעלו לכאן לטובת הציבור קלידנים מכל הסגנונות שלוקחים מחיר זול ויודעים לעשות את העבודה.

• הוסף לסימניות
לרגל חג הסוכות הקרב ובא אשמח אם תעלו לכאן לטובת הציבור קלידנים מכל הסגנונות שלוקחים מחיר זול ויודעים לעשות את העבודה.
0553325354
קלידן ליטאי סגנון חסידי
עובד עם מלא זמרים
לוקח זול יחסית לשוק

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בדיוק לפני חצי שעה דיברתי עם קלידן מתחילן שיודע לתת עבודה והוא לוקח מחיר צחוק בגלל שהוא "מתחיל"

• הוסף לסימניות
0556722928
סגנון חסידי.

• הוסף לסימניות
בסוכות. 700 ש"ח הוא חדש בשוק!
אם אתה רוצה לקחת אותו בגלל שהוא זול אז תבקש ממנו רצועות שהוא ניגן וככה תשמע אם יודע את העבודה או גם מנגן כמו שהוא חדש
וככה תידע אם לסגור איתו או לא
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מי שרוצה אני מכיר אורגניסט שמנגן פצצה באירועים סגנון חסידי עם ניסיון רב בתחום לוקח לשמחת בית השואבה 400 שח למעונינים המספר שלו הוא 0548474237 בהצלחה לכולם גמר חתימה טובה

• הוסף לסימניות
קלידן חסידי עם הגברה
מנגן כבר שנים ממש טוב
אין לי מושג על מחיר אבל הוא נותן אירוע מושלם
0527126936 כל הקודם זוכה
הוא תפוס כבר לכמה אירועים בסוכות אבל תמיד שווה לבדוק

• הוסף לסימניות
למי שמעוניין.. אני קלידן וזמר, עם הרבה מאוד ניסיון והמלצות, עדיין פנוי לחלק מהימים בחוה"מ.
סרטונים יעקב קוט
המחיר לסוכות הוא 1500
0534130150
מודעה לאישור _ יעקב קוט _ שמינית.jpg

• הוסף לסימניות
יש לי מישהו תותח! חסידי ומנגן מצוין
לוקח ממש זול שווה לבדוק 0548572178

• הוסף לסימניות
🥂🥂מזל טוב🥂🥂

הבן חוגג בר מצווה❓

חוגגים אירוסין❓

🎹🎶🎹🎶🎹

קלידן וזמר בסגנון ישיבתי שמח ומכובד ! ינעים לכם את האירוע עם המון רגש ושמחה
ללא רעש מיותר .. 📣
במחיר שיפתיע
גם אתכם... 💥

📞 054-5896845

לפרטים👇

1000244767.jpg
1000244767.jpg

קבצים מצורפים

• Screenshot_20250529_161125_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20250529_161125_WhatsApp.jpg
    KB 840.5 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
באתר אמרגן פלוס תוכלו למצוא מאות מוזיקאים וככה להשוות מחירים, ולקבל אירוע מושלם במחירים מוזלים, כמו כן קיים באתר קטגוריות של צלמים תזמורות הגברה, זמרים, עיצובי אירועים, וכל מה שצריך בשביל חתונה, השירות הוא חינמי לגמרי
מומלץ מאוד אני סוגר רק דרך האתר הזה.
צריך לפרסם את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה