דרוש מידע קלידנים??? אתם יכולים רגע לעזור??

• הוסף לסימניות
אני באמת צריך לבית וקצת אירועים קטנים ולא למקצוע אם אני מבין גם הפי אי 3 LE הרמה שלו כמו הפי אי 3 הרגיל למעט דברים כאלה ואחרים למקצוענים.
כן לבית לא יהיה חסר לך כלום, ואם תקנה את הבוקסה היעודית של קורג תהנה עד הגג מאיכות של סאונד שאתה צריך לשמוע בשביל להבין. הPA1000 למשל לא מקבל את הבוקסה הזאת והסאונד שהוא מוציא ברמקולים שלו ממש לא ברמה של הבוקסה הזאת. לגבי רמת הסאונד שלו בהגברה בהשואה לPA3 הרגיל אני לא יודע לומר

• הוסף לסימניות
אם אתה כבר מנגן (לא לומד) ורוצה כלי טוב ולא יקר, לך על pa700, יש לו סאונד טוב, תהנה ממנו מאוד.
בסביבות ה4.300 ש''ח, וזה הרבה יותר עדיף מלשלם 3000 + על pa600..
בהצלחה!

איך שהדור טס
לפני כמה שנים קניתי את ה pa600 ב5500

אגב
הלך הזייפן
יש דרך לתקן אותו?

• הוסף לסימניות
כן לבית לא יהיה חסר לך כלום, ואם תקנה את הבוקסה היעודית של קורג תהנה עד הגג מאיכות של סאונד שאתה צריך לשמוע בשביל להבין. הPA1000 למשל לא מקבל את הבוקסה הזאת והסאונד שהוא מוציא ברמקולים שלו ממש לא ברמה של הבוקסה הזאת. לגבי רמת הסאונד שלו בהגברה בהשואה לPA3 הרגיל אני לא יודע לומר
בוקסה של קורג עדיף מבוקסה רגילה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה