דרוש מידע קלידנים עם טלפון כשר

• הוסף לסימניות
מושי אוסטרליץ
מוישי מנדלסון
יעקב יוסף אייזן

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה זה משנה?
משנה מאוד מאוד.
יש מושג ידוע ומפורסם 'מנגן כשר'.
וזה מעבר לעובדה הפשוטה שהבן-אדם מגיע לאירוע שלך בשביל להיות שם ולתת את המירב, ולא להיות שקוע בכל רגע אפשרי בפאלפון.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המשיבים, אבל ככה זה לא אפקטיבי, צריך רשימה מסודרת שתתן לבעלי הטלפון הכשר את הפרסום שחסר להם ולא סתם מספרי טלפון באשכול נשכח[שימו לב לכותרת אני מחפש רשימה כוללת ולא מישהו ספציפי].

• הוסף לסימניות
סליחה אבל נראה לי שהאשכול הזה נפתח לבקשה תכנית של מספרי טלפון ולא לוויכוחים מה מתאים ומה לא כל אחד יעשה לפי רבותיו
מה יש לדון בעניין אם זה מתאים או לא או רוחני או לא רוחני וכו......

• הוסף לסימניות
אני חושב שהאשכול הזה מעודד חרם על המחזיקים (בהוראת רבותיהם) מכשיר מוגן,
ולכן אני נגד יוזמות עממיות כאילו שזה סוג של מצוה הבאה בעבירה.
אין שום קשר לחרם למה אתה חושב כך
אתה לא יודע שיש אנשים ררוצים רק בלי מקצוע את טלפון כשר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה