קליטה במשרד תת קרקעי

• הוסף לסימניות
אין קליטה לסלולר במשרד שלי

אנטנה בררתי בחברת פלאפון עולה 3600 שקל

בסלקום לא מוכרים דבר כזה.

ישנם עצות אחרות זה מדי יקר אנטנה.

(חשבתי לעשות הסטת שיחות לטלפון של המשרד לפני כל כניסה למשרד אבל אין לי שיחה מזוהה של אנשי הקשר על צג הטלפון)

מדובר במכשיר מאושר שאין אפשרות של פתרון דרך וויפי

• הוסף לסימניות
כן מגביר קליטה אמור לעלות בסביבות המאתיים שקל כמדמני

• הוסף לסימניות
ואיפה משיגים

והאם יש לך/משהו אחר נסיון עם זה

• הוסף לסימניות
לא יודע כך אמרו לי
בירושלים רואים אתזה צץ מכל מיני מקומות
זה נפוץ
כנראה בחנויות חשמל/מחשבים וכדו'

רק תוודאו שזה תואם לסוג התדר והדור של החברה/סלולרי שלכם

לדוג'
http://www.lightinthebox.com/he/c/booster_6070

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאמילע;2506947:
אין קליטה לסלולר במשרד שלי

בסלקום לא מוכרים דבר כזה.

יש לסלקום שירות נייח-נייד שכל השיחות מהנייד עוברים לטלפון הנייח. רואים את מספר המתקשר על צג הנייח (רק שא"א לדעת מי התקשר לנייח ומי לנייד).
גם לי אין קליטה במשרד, ולכן הם נותנים את השירות הזה בחינם.

נכתב ע"י מאמילע;2506947:
אבל אין לי שיחה מזוהה של אנשי הקשר על צג הטלפון

לבעיה זו, זה לא נותן מענה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה