קליטה לסלולר במחסן

• פותח הנושא g2035
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עסק שנמצא בתוך מחסן שאין קליטה לסלולרי.

שמעתי שיש היום כלים איך להביא קליטה למקומות כאלו.

למי יש מידע על זה?

• הוסף לסימניות
אפשר להניח את הפלאפון בחוץ במקום בטוח איפה שיש כן קליטה ולדבר עם בלוטוס.
יש היום טלפון אל חוטי שמשמש כבלוטוס ומצלצל כלפעם שנכנסת שיחה לפלאפון.

• הוסף לסימניות
אפשר לבקש מהחברה שאתה לקוח שלה מכשיר בלוטוס, שהוא כעין תושבת למכשיר ואתה מדבר עם אוזנייה.. כמו טלפון ביתי..
אתה צריך לספר להם שאין לך קליטה, ועם סיעתא דשמיא תצליח להוציא מהם את זה..

• הוסף לסימניות
אני מכירה משפחה עם ילדים קטנים שגרה במחסן...
והתקינו להם אנטנה מיוחדת לא יודעת בדיוק את השם שלה...
בטוח שחברת הסלולר יודעת...

• הוסף לסימניות
לי יש טלפון של הוט. שעשיתי אליו "עקוב אחרי" מהסלולר.
השירות ללא תשלום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1217075:
אני מכירה משפחה עם ילדים קאנים שגרה במחסן...
והתקינו להם אנטנה מיוחדת לא יודעת בדיוק את השם שלה...
בטוח שחברת הסלולר יודעת...
אני מתכוון לדבר כזה באמת.

מי יכול לנדב פרטים?

• הוסף לסימניות
מישהו הביא לי אנטנה קטנה של חברת אורנג' שמחובר אליה חוט עם תושבת לפלאפון, ומניחים את האנטנה במקום שבו יש קליטה, אין לי מושג איך משיגים את הדבר הזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה