דרוש מידע קליטה סלולרית בביתר עילית ברשת פרטנר/הוט מובייל מישהו יודע מה קורה???

• הוסף לסימניות
מהבוקר אין קליטה נורמלית, עד שבאיזור השעה 9 הופסקה הקליטה לגמרי ועד עכשיו הטלפון יכול לחייג למספרי חירום בלבד כל מי שאני מכיר שברשתות אלו בבעיה דומה.
יש מושג למישהו מה הבעיה ואם מטפלים בה ואם יש צפי מתי תחזור הרשת??

• הוסף לסימניות
בדיוק עכשיו רציתי לפתוח אשכול על זה.
גם אני בביתר עילית ומנוי בפרטנר, ומאז שעות הבוקר אין אפשרות לחיוג או קבלת שיחות.
פשוט הזוי!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מידי פעם יש הבלחות או אולי יש רחובות ששם קולטים משהו
בכללי לא קולטים כלום. חרום. הזיה ממש
חיים על הירח.
גלישה יש.

• הוסף לסימניות
הזיה!!!!!
חזרנו לשנות ה80...
דיברתי עם החברה והם אמרו לי שנפל אנטנה וזה בטיפול....

• הוסף לסימניות
רק בביתר?
אצלי פלאפון אחד מייד שמחייגים יש מנגינה מוזרה,
ושני עובד רגיל

• הוסף לסימניות
לי עשה מנגינה

מוזר

• הוסף לסימניות
מה שהכי מוזר שטלפון אחד אצלי זה עם מנגינה והשני לא....

• הוסף לסימניות
יש צפי לתקלה ההזויה הזו?

• הוסף לסימניות
גם אצלי 3 קווים בהוט כבר מהשעה 08:00 בבוקר לא עובד
חייגתי איכשהו להוט מובייל ואמרו לי שעד השעה 15:00 זה יסודר
מעניין מה הם אומרים עכשיו בשעה 16:00?......
האם יש פיתרון למישהו?

• הוסף לסימניות
גם אצלי עובד עכשיו, פרטנר
מקוה שזה לא כמו הנסיונות של חב' חשמל לתיקוני תקלות..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה