מידע שימושי קליטה של הוט מובייל

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מבעלי נסיון בלבד האם יש להוט קליטה טובה. תודה מראש.

• הוסף לסימניות
קופצת על השאלה גם אני מאד אשמח לשמוע. תודה מראש.

• הוסף לסימניות
הקליטה שלהם אמורה להיות כמו פרטנר, היות והם שותפים ברשת הסלולרית.

לדעתי הקליטה פחות טובה מרשת פלאפון-רמי לוי, וסלקום.

אבל אני משער שזה אינדיבידואלי בכל מקום ומקום מה יותר טוב.

הכי כדאי זה לשאול שכנים בבניין ובמקום העבודה כדי לדעת, ויותר טוב זה לקחת מכשיר לבית ולבדוק אצלכם.

• הוסף לסימניות
הייתי בהוט מובייל הקליטה אצלי הייתה די גרועה עכשיו ב012 יותר טוב

• הוסף לסימניות
אין תשובה לשאלה כזו בפורום ציבורי, לכל חברה יש אזורים טובים יותר וגרועים יותר, ייתכן שלחלקן יש יותר אזורים טובים מגרועים ולחלקן הרוב הם גרועים.
אבל מה שנפקא מינה לצרכן הקטן, מה קורה באזורים בהם הוא רגיל להשתמש, ואת זה צריך לבדוק באזור המדובר.
כמדומני שיש אתרים שמנסים לתת תשובה לשאלה זו. (יש אפילו סטרטאפ ישראלי בנושא או שהוא קרס...)

• הוסף לסימניות
לי יש איתו קליטה מעולה!
ולפני כן היה לי פרטנר - על הפנים...
אבל מן הסתם אני לא באזורכם...
אז תבדקו עם מישהו מהאזור.

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע עוד חוות דעת על הוט מובייל.
תודה ענקית מראש.

• הוסף לסימניות
תלוי באזור
לי יש קליטה מעולה
משום שבאזור שלי יש קליטה טובה שלהם

• הוסף לסימניות
אני מירושלים ופשוט סבלתי מהקליטה שלהם!!! לא בכותל לא בגאולה לא ברמות ולא בנווה יעקב פשוט בשום מקום לא היה לי קליטה שלהם...עד שחזרתי לסלקום ואין מה להשוות בכללללל

• הוסף לסימניות
בנוסף למה שכבר אמרתי, ולפי תגובות של אחרים, יש פרמטר נוסף, המכשיר איתו משתמשים. איזה דור ואיזה תדרים הוא קולט.
וסיפורים מההסטוריה, גם לא בהכרח נכונים היום כי דברים השתנו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה