כןיש לי אינטרנט קווי של סלקום והוא מחובר באחד החדרים בבית
ובסלון האינטרנט עובד מצויין
אבל בממ''ד אפילו שהוא יותר קרוב לראוטר כמעט אין קליטה
יש פתרונות לזה ?
אפשר קישור ?
בוינדוס 10 לא בטוח שצריך להתקין עם הדיסק. קנינו מתאם ולא היה צריך את הדיסק.אפשר לקנות את זה בכל חנות של מחשבים וכו'
קוראים לזה מתאם רשת אלחוטית
וכשזה מגיע יש דיסק איתו יחד שמתקינים את מה שיש על הדיסק
ואז זה מתחיל לעבוד...
לי יש את זהנראה לי שזה מה שאני מחפש
יש למישהו קישור ?
לכאו' זה אותו עיקרוןלי יש את זה
צפה בקובץ המצורף 898840![]()
מגדיל טווח עד- TP-Link RE305 Wi-Fi AC1200
היכנסו לקניית מגדיל טווח עד- TP-Link RE305 Wi-Fi AC1200 ברשת אייבורי בפריסה ארציתwww.ivory.co.il
לדעתי הוא גם יותר מוצלחלכאו' זה אותו עיקרון
וזה הרבה יותר זול
מישהו מכיר את זה ?
איפה קנית? כי אני מחפשת והרבה חנויות אמרו שאין כ"כ מה לעשות לגביי ממד ואני כבר נואשת לגבי הענייןלי יש את זה
צפה בקובץ המצורף 898840![]()
מגדיל טווח עד- TP-Link RE305 Wi-Fi AC1200
היכנסו לקניית מגדיל טווח עד- TP-Link RE305 Wi-Fi AC1200 ברשת אייבורי בפריסה ארציתwww.ivory.co.il
לי זה היה יעיל מאודאיפה קנית? כי אני מחפשת והרבה חנויות אמרו שאין כ"כ מה לעשות לגביי ממד ואני כבר נואשת לגבי העניין
אמרו לי שאפשר רק פשוט להעביר עם חוט ארוך שמחובר לראוטר
אשמח לדעת האם זה מועיל בממד
תודה רבה
או להתקין בממד ביספוטאיפה קנית? כי אני מחפשת והרבה חנויות אמרו שאין כ"כ מה לעשות לגביי ממד ואני כבר נואשת לגבי העניין
תודה רבה
כמו שכתבואיפה קנית? כי אני מחפשת והרבה חנויות אמרו שאין כ"כ מה לעשות לגביי ממד ואני כבר נואשת לגבי העניין
תודה רבה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים