קליטת נגני סאנדיסק-גילוי אוטמטי באקס פי

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג מדוע המחשב לא קולט נגני סאן דיסק כשהם על מצב יואסבי/גילוי אוטמטי
המחשב הוא אקס פי ישן מאוד ואני יודע שחסר בו הרבה מאוד תוספות ועדכונים ע"פ כל מיני בעיות ישנים שהיו לי כבר כגון כל מיני תוכנות שמבקשים שאני יתקין להם תוספות מהאתר של מקרוסופט בשביל שיתקינו את עצמם
תכל'ס יש למישהו מושג מה אני צריך להוסיף ע"מ שנגני סאן דיסק כשהם על גילוי אוטמטי יפתח במחשב הזה?

• הוסף לסימניות
לנגנים האלו יש 3 מצבים -
1. מצב MSC - שזה קיצור של MASS STORAGE CLASS - דהיינו מצב שבו הוא מתנהג כמו דיסק-און-די רגיל. היתרון שזה עובד בכל מחשב עם וינדוס 2000 SP1 ומעלה.
2. מצב MTP - שזה פרוטוקול חדש יחסית של מיקרוסופט (אחכ נדמה לי שהכניסו את זה לץוך ה USB הרשמי) שזה קיצור של MEDIA TRANSFER PROTOCOL - שזה מצב שבו המחשב מזהה את הנגו כנגן - ולכן מתייחס אליו בהתאם - דהיינו הוא יכול לסנכרן את השירים מתוך הספריה של המדיה פלייר ישיר לספריות המוזיקה שבנגן וכו' ועוד כהנה וכהנה פיטשרים. כדי שתהיה תמיכה במחשב צריך שיהיה לפחות MEDIA PLAYER גירסה 10 ומעלה. XP מגיע בברירת מחדל עם 9 בד"כ. לכן צריך לשדרג ל 10 או 11. ויסטה ו 7 כבר מגיעים עם התמיכה. למק ולינוקס יש גם תמיכה (גוגל?)
3 - מצב אוטומטי- הנגן מנסה להתחבר ב MTP - אם לא הולך הוא יתחבר במצב הרגיל.
החיסרון העיקרי שלפעמים - בגלל השיטה שהיצרן סידר את העברית במכשיר - אם המכשיר מתחבר ב MSC אחרי שהוא העביר שירים ב MTP בעברית - האותיות יתבלבלו - ויהיה צריך לפרמט את הנגן. לכן למי שחשוב לו שמות השירים בעברית שיעבוד אך ורק על MTP.

מי שרוצה אני יכול לשלוח לו את נגן המדיה גירסה 10 במייל. זה 12 מגה ואא להעלות כאן לפורום.

• הוסף לסימניות
הצלחתי להשיג את ההתקנה של 11 וזה פשוט עובד מעולה תודה רבה רבה ל-bris עזרת לי מאוד מאוד(אני אפילו לא חלמתי שזה קשור למדיה פלר)

• הוסף לסימניות
תנסה בכניסת USB אחרת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה