קליטת רשת אלחוטית

• פותח הנושא imud
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני עובד במשרד 2 קומות מתחת לבית, בתוך חדר כמו ממ"ד, ברשותי ראוטר שקיבלתי מבזק דגם netgear dgn2200, ומשום מה בבית הרשת לא נקלטת בכלל.
ברצוני לגרום לכך שגם בבית אוכל לקלוט את הרשת, גם במחשב נייד וגם במצלמת אבטחה שמתחברת לרשת.
אשמח לשמוע מהמבינים בעניין מה עלי לעשות כעת, האם לרכוש ראוטר חדש יותר חזק, או שמא יש משהו שמגדיל את טווח הקליטה, או שעלי למשוך חוט באופן פיזי.
כמו"כ אשמח לקבל חוו"ד על מצלמות אבטחה פשוטות שמתחברות לרשת.

תודה מראש

• הוסף לסימניות
מה זה כמו ממ"ד.... או ממד או לא ממד..
אתה בטוח שההגדרות במחשב ובנתב מוגדרים נכון?
2 קומות זה לא מרחק, אלא אם כן אתה בכלל בצד השני של הבניין..
כבל רשת זה פיתרון טוב.
אלא אם כן אתה יודע להסתיר ולהצפין את הרשת
או שלא אכפת לך אם יגלשו עליך ויטיילו לך ברשת....

• הוסף לסימניות
כמו ממ"ד פירושו שזה בנוי מתחת לממ"ד ולכן אני חושב שזה באותה יציקה (אני לא כ"כ מבין בזה).
ההגדרות לכאורה מוגדרות נכון, כי כשאני מביא את המחשב קרוב יותר הוא אכן קולט מצויין.
אשמח לשמוע מזה זה כבל רשת? האם הכוונה לחוט פיזי למתוח עד לבית? ולמה יוכלו לגלוש על הרשת שלי אם יש לה קוד?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
קישור הוראות לנתב שלך - אם אתה צריך

כן. למתוח כבל פיזי מהנתב עד למחשב בבית... (או מהבית לחדר תלוי איפה שמת את הנתב)
אני מבין שהחדר שלך נמצא בחדר שבנוי בתוך חניה של הבניין או משהו כזה....בקומות מרתף..
צודק?

• הוסף לסימניות
את חוברת ההוראות יש לי, תודה.
האם לדעתך למתוח כבל פיזי זו האפשרות היחידה שלי? וא"כ מה עלי לחבר בצד השני של הכבל? מכיון שבבית אני מעוניין שגם המחשב יקלוט וגם מצלמת אבטחה.
כמו"כ מה זה המוצר שנקרא מגדיל טווח? http://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&id=6053
תודה על העזרה, ובפרט על המהירות.

נ.ב. המשרד הוא בקומת כניסה, עם חלונות רגילים, כך שגם אני לא מבין מדוע זה כ"כ מבודד.

• הוסף לסימניות
גילוי נאות: לא השתמשתי במגדיל טווח.
לדעתי הרעיון שלו שיעמוד באמצע כמתווך בין הנקודות. כך שאם אין לך מקום ביניים אז מה תעשה בו?
את הכבל אתה מחבר לראוטר/נתב, ובצד השני למחשב..
(במידה והוא נייח - כי בנייד זה מסרבל ולא נייד)
אתה יכול לנסות לקרב את הנתב לחלון או לשנות מיקום אולי יועיל לך - תנסה להתייעץ גם עם בזק...
לא שהם מבינים הרבה, אבל זכותך לנסות.

ראיתי מוצר כזה או כזה
לא מכיר ולא בדקתי - לא מכיר את החנויות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה