עזרה קלינאית תקשורת טובה שבהסדר עם מכבי

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל המלצות לקלינאית תקשורת טובה שבהסדר עם מכבי בבני ברק לילדה בת 4 שהדיבור שלה לא ברור.
תודה

• הוסף לסימניות
איני לקוחת מכבי, אבל כן לקוחה מרוצה מאד של דינה ברבר. שווה לברר אם יש לה הסכם החזרים מול מכבי.
היא קלינאית מקצוענית, יסודית ונעימה מאד מאד.

• הוסף לסימניות
חני שטרסר

• הוסף לסימניות
מותר לי לקפוץ על האשכול?
אני גם צריכה קלינאית, דוברת אידיש,
לילד בן 3.5 עם דיבור לא ברור
במאוחדת
אשמח להמלצות

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי, קופח לא נותנות החזרים על טיפולים פרטיים.

• הוסף לסימניות
אין על הקלינאית שרה ישורון,
מאבחנת את הבעיה בדיבור ולא מושכת וכו'
ברח' הרב קוק
ממש ממליצה במיוחד לאחר סיבוב אצל קלינאות תקשורת,
נראה לי מקבלים החזר מכל הקופות.

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי, קופח לא נותנות החזרים על טיפולים פרטיים.
על קלינאית תקשורת יש עד 50 אחוז השתתפות על פרטיות ועל כאלו של הקופה יש השתתפות גבוהה יותר.
הבעיה שלפעמים צרי לחכות להם מעל שנה!!

• הוסף לסימניות
אני ממכבי מקבלת החזר של 220 ש"ח למפגש
אני מטפלת אצל שרי קניגסברג מאד מרוצה

רק מי שכבר התחיל וקיבל אישורים,
מי שרוצה להתחיל עכשיו כבר אין אישור לפרטי.

• הוסף לסימניות
אין כמו שרה ישורון.
ולמי שחיפשה באידיש - טובי ויינגרטן.

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול- יש לכם המלצות על מיכל קשש?
אשמח לקבל את המספר שלה

• הוסף לסימניות
מיכל קשש קלינאית מדהימה!
סבלנית, אנושית וסופר מקצועית!!!
ממליצה מאד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה