דרוש מידע קלינאית תקשורת לילדים- מכבי

• פותח הנושא בט
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מקפיצה
אשמח למידע על קלינאית טובה בבני ברק
שעובדת עם מכבי
מחפשת לילד בן שלוש, עם קשיי שפה
ואין פשוט אין תורים בקופה...
וזה מאוד דחוף!!

תודה רבה !
אחרי שעובר 3 חודשים מאז שהגשת בקשה, ולא קיבלת תור
אפשר ללכת פרטי ולקבל החזר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לי אמרו 6 חודשים
תוודא בקופח בדיוק כמה זמן המתנה
זה משתנה, אצל הילדה שלי 'לחצתי' על הפקידה ואישרה לי תוך 3 שבועות..
ואישית יש מישהי שעובדת עם הילדה שלי לדעתי היא מספר אחת בכל ב"ב!! הזניקה אותה ממש מהר ובייחודיות מיוחדת ברח' שמעון הצדיק (פרטית) אם עדיין רלוונטי אשלח פרטים..

• הוסף לסימניות
המידע שלי הוא מהשבוע האחרון
ואמרו לי 3 חודשים!
אולי תלוי בקופה אנחנו במכבי
כנ"ל, זה קצת 'לנדנד' להגיע בשעות שהתפתחות הילד פתוחה ולהסביר ו'להתבכיין' קצת, וכמובן שכל מסמך מגננת סייעת וכדו' המסביר את חשיבות הנושא בהקדם יזרז את זה במהירות, ובד"כ אני משתמש בתירוץ של "איך זה יכול להיות הרי בקופ"ח ה_______ זה ממש מהר" השאלה אם עכשיו הם חזרו להעביר או שזה לא מאיים עליהם..

• הוסף לסימניות
כמה משלמים היום בפרטי ממוצע?
350 זה יקר??

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני משלמת 350 לטיפול, ומקבלת החזר 260,
סך ההחזר תלוי במספר הילדים שיש בבית,
מתחיל ב220,

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
באיזה גיל מומלץ לטפל בילד שאומר ס׳ צ׳ ו-ז׳ עם לשון בחוץ
משנה אם לפני נפילת שיני חלב או אחרי?

• הוסף לסימניות
ואישית יש מישהי שעובדת עם הילדה שלי לדעתי היא מספר אחת בכל ב"ב!! הזניקה אותה ממש מהר ובייחודיות מיוחדת ברח' שמעון הצדיק (פרטית) אם עדיין רלוונטי אשלח פרטים..
סליחה על ההקפצה
אשמח לדעת אצל מי הייתם
ובאופן כללי אם יש המלצות על קלינאיות תקשורת
באזור שיכון ה'/רמת אהרון
וגם באזורים מרוחקים יותר
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אשמח לפרטים על הקלינאית.תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה