- הוסף לסימניות
אחרי שעובר 3 חודשים מאז שהגשת בקשה, ולא קיבלת תורמקפיצה
אשמח למידע על קלינאית טובה בבני ברק
שעובדת עם מכבי
מחפשת לילד בן שלוש, עם קשיי שפה
ואין פשוט אין תורים בקופה...
וזה מאוד דחוף!!
תודה רבה !
אפשר ללכת פרטי ולקבל החזר
אחרי שעובר 3 חודשים מאז שהגשת בקשה, ולא קיבלת תורמקפיצה
אשמח למידע על קלינאית טובה בבני ברק
שעובדת עם מכבי
מחפשת לילד בן שלוש, עם קשיי שפה
ואין פשוט אין תורים בקופה...
וזה מאוד דחוף!!
תודה רבה !
לי אמרו 6 חודשיםאחרי שעובר 3 חודשים מאז שהגשת בקשה, ולא קיבלת תור
מה פירוש הגשתי בקשה?אחרי שעובר 3 חודשים מאז שהגשת בקשה, ולא קיבלת תור
זה משתנה, אצל הילדה שלי 'לחצתי' על הפקידה ואישרה לי תוך 3 שבועות..לי אמרו 6 חודשים
תוודא בקופח בדיוק כמה זמן המתנה
המידע שלי הוא מהשבוע האחרוןלי אמרו 6 חודשים
תוודא בקופח בדיוק כמה זמן המתנה
כנ"ל, זה קצת 'לנדנד' להגיע בשעות שהתפתחות הילד פתוחה ולהסביר ו'להתבכיין' קצת, וכמובן שכל מסמך מגננת סייעת וכדו' המסביר את חשיבות הנושא בהקדם יזרז את זה במהירות, ובד"כ אני משתמש בתירוץ של "איך זה יכול להיות הרי בקופ"ח ה_______ זה ממש מהר" השאלה אם עכשיו הם חזרו להעביר או שזה לא מאיים עליהם..המידע שלי הוא מהשבוע האחרון
ואמרו לי 3 חודשים!
אולי תלוי בקופה אנחנו במכבי
מה פירוש הגשתי בקשה?אחרי שעובר 3 חודשים מאז שהגשת בקשה, ולא קיבלת תור
בין 300 ל400כמה משלמים היום בפרטי ממוצע?
350 זה יקר??
ומקבלים החזר מלא מהקופה.?בין 300 ל400
הלוואי...ומקבלים החזר מלא מהקופה.?
מומלץ לחכות לטפל אחרי צמיחת שיניים מחודשת ,קופצת על האשכול
באיזה גיל מומלץ לטפל בילד שאומר ס׳ צ׳ ו-ז׳ עם לשון בחוץ
משנה אם לפני נפילת שינים
סליחה על ההקפצהזה משתנה, אצל הילדה שלי 'לחצתי' על הפקידה ואישרה לי תוך 3 שבועות..
ואישית יש מישהי שעובדת עם הילדה שלי לדעתי היא מספר אחת בכל ב"ב!! הזניקה אותה ממש מהר ובייחודיות מיוחדת ברח' שמעון הצדיק (פרטית) אם עדיין רלוונטי אשלח פרטים..
אשמח לפרטים על הקלינאית.תודהזה משתנה, אצל הילדה שלי 'לחצתי' על הפקידה ואישרה לי תוך 3 שבועות..
ואישית יש מישהי שעובדת עם הילדה שלי לדעתי היא מספר אחת בכל ב"ב!! הזניקה אותה ממש מהר ובייחודיות מיוחדת ברח' שמעון הצדיק (פרטית) אם עדיין רלוונטי אשלח פרטים..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים