דרוש מידע קלינאית תקשורת מומלצת בירושלים

• הוסף לסימניות
יש לכם המלצה על קלינאית תקשורת בירושלים?

• הוסף לסימניות
למי? למה?
פרטים יעזרו.

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת בירושלים. לילד בן שנתיים וחצי שאינו מדבר. קלינאית שעובדת בשיטת פרומפט prompt.

• הוסף לסימניות
רינה אברהם - קריית משה 050-540-8109
רותי נבט -058-446-0752
הן מהכי טובות בירושלים, במיוחד לגיל הזה
יש עוד מישהי מעולה ברחביה, רק העברית שלה לא כל כך טוב. לא בטוח שזה משנה בגיל הזה.
אם זה רלבנטי אתן לך פרטים.

• הוסף לסימניות
יש עוד מישהי מעולה ברחביה, רק העברית שלה לא כל כך טוב. לא בטוח שזה משנה בגיל הזה.
אם זה רלבנטי אתן לך פרטים.
היא דוברת אנגלית? עושה אבחונים וטיפולים באנגלית?

• הוסף לסימניות
היא דוברת אנגלית? עושה אבחונים וטיפולים באנגלית?
כן, אנגלית. טיפולים, אני יודעת. לא יודעת לגבי אבחונים -- זה אף פעם לא היה רלבנטי בשבילי לדעת. טיפולים אני יודעת שכן והיא מעולה.
גם רינה אברהם דוברת אנגלית - ועברית שניהם ברמת שפת אם.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
עברית לילד בן 4 שמדבר לא מספיק ברור

• הוסף לסימניות
דינה קליין ברמות

• הוסף לסימניות
תבררי אצל הקופה אם/אפה הם מאשרים, אם את רוצה דרכם.
אם את רוצה פרטי: חיה פיין ברמת אשכול מאוד טובה, אמריקאית אבל יש לה עברית מאוד טובה. 052-764-3325

• הוסף לסימניות
כן, אנגלית. טיפולים, אני יודעת. לא יודעת לגבי אבחונים -- זה אף פעם לא היה רלבנטי בשבילי לדעת. טיפולים אני יודעת שכן והיא מעולה.
גם רינה אברהם דוברת אנגלית - ועברית שניהם ברמת שפת אם.
אתם דוברים אנגלית בבית?
ויש לך טלפונים של שתיהן?

• הוסף לסימניות
כן, אני דוברת אנגלית.
המספר של רינה אברהם כתבתי למעלה
שולמית גולדשטיין: 058-3205314
אם יש לך פרטי אשמח לתת עוד עזרה ופרטים.

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצה לקלינאית תקשורת שעובדת עם גיל בוגר יותר - 12 שנים.

• הוסף לסימניות
כן, אני דוברת אנגלית.
המספר של רינה אברהם כתבתי למעלה
שולמית גולדשטיין: 058-3205314
אם יש לך פרטי אשמח לתת עוד עזרה ופרטים.
את יכולה לכתוב לי למייל ashira.arc וכו'?
תודה.

• הוסף לסימניות
אשמח גם להמלצה על קלינאית תקשורת טובה!
להפרעות בשטף דיבור לילדה בת 7
אזור ירושלים.
דוברת עברית
תודה רבה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה