קלינאית תקשורת פרטי-כדאי?

• הוסף לסימניות
קבלתי כבר אישור מקופ"ח
אבל עכשיו לוקח מלא זמן עד שזז.
כמה עולה ללכת לפרטי?
כדאי?

• הוסף לסימניות
גם אני באותו מצב.
שמעתי שאפשר ללכת פרטי ואח"כ הקופה מחזירה, אבל כדאי לברר.

• הוסף לסימניות
תלוי באיזה קופה.
העברתי ילד מכללית למכבי בגלל קלינאית תקשורת.

בכללית - אין להם קלינאית מטעם הקופה, אלא הם נותנים אישור ואת צריכה להגיע למכונים פרטיים (לפחות חצי שנה המתנה)
במכבי - קלינאית של הקופה. תור מהרגע להרגע כמעט . בקופה עצמה.

בהצלחה !

• הוסף לסימניות
מברור שאני ערכתי במאוחדת אם את מביאה הפניה לקלינאית תקשורת פרטני, לא הפניה להתפתחות הילד. ויש לך מאוחדת שיא אפשר לקבל החזר עד 20 טיפולים לשנה, עד גיל 5 סכום של כ-140 ש"ח ומעל גיל 5 - 84 ש"ח הבעיה היא שכל טיפול עולה בסביות 150 -200 ש"ח אז זה יוצא סכום נכבד.

• הוסף לסימניות
במאוחדת אפשר ללכת לפרטי ולשלם 30 ש"ח לביקור כמובן אחרי שעברת את התפתחות הילד.
זה עובד שאת מביאה קבלות והם נותנים החזר.

• הוסף לסימניות
בלאומית, יש להם גם קלנאית תקשורת מטעם הקופה.
ואפשר גם ללכת לקלנאית תקשורת פרטית ולקבל 80% החזר.
(זה יוצא לשלם על כל טיפול 30 ש"ח)

בכל מקרה, אני הולכת לפרטי, מקבלת החזר ומאוד מרוצה!

עד גיל 3, מקבלים החזר של 100%.

• הוסף לסימניות
ולגבי השאלה של "כמה עולה פרטי?"

בשתי מכונים פרטיים שאני טיפלתי עם הילדים שלי באלעד.
עלה 180 ש"ח לטיפול.

וכמובן, כמו שציינתי לעיל, קבלתי החזר מהקופה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה 92;1121752:
ולגבי השאלה של "כמה עולה פרטי?"

בשתי מכונים פרטיים שאני טיפלתי עם הילדים שלי באלעד.
עלה 180 ש"ח לטיפול.

וכמובן, כמו שציינתי לעיל, קבלתי החזר מהקופה.

תוכלי לומר לי היכן טיפלת?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

שלום וברכה,

האם יש מישהו שמבין או יכול לומר לי מה הזכויות שלי מול המכון?

לדוגמא: אחרי 4 חודשים של המתנה למרפאה בעיסוק או קלינאית תקשורת וכו' דרך המכון אני יכולה לפנות לטיפול פרטי והקופה מחויבת לתת לי החזר.
עוד דוגמא: היינו אצל רופא התפתחותי ואחרי חודשיים היה שינוי\הכרות יותר מעמיקה עם הקשיים של הילד וצורך בהמלצה של רופא התפתחות לגן שפתי. האם אנו זכאים לחוו"ד נוספת או לעדכון הדו"ח הראשון? (יצוין שבע"פ הרופא אמר שיכול להתאים גן רגשי התנהגותי אבל לא כדאי)

ועכשיו השאלה שרלוונטית כרגע:
לצורך אבחון תקשורת (אוטיזם) התהליך הרגיל זה לעבור פסיכולוגית ממיינת (ע"ס דו"ח עם חשד מגורם מקצועי) ואז אבחון פסיכולוגית.
הקופה רוצה שנעשה קודם אבחון רופא התפתחות ואני די בטוחה שהרופא התפתחות לא יצביע על חשד לרצף. אני יכולה לדרוש שקודם נעשה אבחון פסיכולוגי? (אציין שיש לנו דו"ח מנוירולוג פרטי שהילד על גבול הרצף אבל הקופה עדיין לא יודעת על הדו"ח הזה)
יש מישהו או ארגון שיכול לומר לי מה הקופה חייבת לתת לי ומה לא??

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה