קליעת חלות

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להעלות מדריך לקליעת חלות מ-6 רצועות?

• הוסף לסימניות
שם יש 4 רצועות, אני שאלתי על 6 רצועות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסידישער;1221098:
שם יש 4 רצועות, אני שאלתי על 6 רצועות.

תמיד זה "אחד לפני האחרון בסוף" "ואחרון באמצע" (שאתה עושה מ4 נשאר לך 1 מכל צד ומ6 נשאר לך 2 מכל צד)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1221088:
תודה!!!
כמה חיפשתי הסבר עם תמונות לזה.
אמא שלי אף פעם לא מצליחה להסביר איך היא קולעת, מרוב מיומנות היא עושה את זה במהירות בלי לחשוב, ואם היא מתחילה להאט בשביל שנראה מה היא עושה היא כבר מתבלבלת.... ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sari93;1221113:
אמא שלי אף פעם לא מצליחה להסביר איך היא קולעת, מרוב מיומנות היא עושה את זה במהירות בלי לחשוב, ואם היא מתחילה להאט בשביל שנראה מה היא עושה היא כבר מתבלבלת.... ;)

לצלם וידיאו מה שהיא עושה, ואח"כ לראות את הוידיאו במהירות נמוכה

• הוסף לסימניות
טוב, בדרך..

• הוסף לסימניות
אם יודעת לקלוע מ4, אז זה לא בעיה, זה בדיוק אותו דבר!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;1222297:
איזו סיומת זו?
במה זה אמור להפתח?

תכנסי לאתר של פופקו, יש לו שם תוכנה להורדה בחינם! הכל נפתח שם! (כן גם הקליפ הזה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה