קליפים של פריחה-

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1065557:
אני כנראה לא מהטיפוסים האלה :)

כנראה בגלל שאף אחד לא מחפש בעל מקצוע שמתעסק ב'אחר'. :)
אבל לי בתור עורכת ווידאו - זה כבר משהו אחר.
אני ממש לא מתעסקת בכך באופן אובססיבי, העליתי כאן חומרים לאנשים עם מינוס צלצולים, ובשמחה רבה, אם אני יכולה לעזור, אז למה לא?
אבל אם אני עם רגל אחת בחוץ, ומישהו מבקש דחוףףףףףףףף קליפ של יתושים, או שואל בפעם ה30 להשבוע, איך סוגרים פרויקט.
אז בהחלט, יש הבדל אם זו אחת, שלא בטוח שתעיף מבט חוזר באשכול שהיא פתחה, או אחת ששווה את הטרחה, ומעריכה את המאמץ.

• הוסף לסימניות
טוב, אבל עכשיו באמת- אין מילים על הטרחה. זה הרבה זמן וזמן בטח יקר.

אבל תדעי לך- שבסופו של דבר מעריכים.
ואני ממליצה שתנסי להיעזר גם במשהו לא קריטי, בכיוון של איש את רעהו, כדי לקבל קצת בחזרה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1065564:
טוב, אבל עכשיו באמת- אין מילים על הטרחה. זה הרבה זמן וזמן בטח יקר.

אבל תדעי לך- שבסופו של דבר מעריכים.
ואני ממליצה שתנסי להיעזר גם במשהו לא קריטי, בכיוון של איש את רעהו, כדי לקבל קצת בחזרה.

דווקא עולה לי איזשהו רעיון.
מסכימה לעבור לאישי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1065564:
את מעבירה לה את הלילה, זה לא מספיק עזרה??:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קטיפתית;1065566:
את מעבירה לה את הלילה, זה לא מספיק עזרה??:)

יש אנשים אחרים שמעבירים לי את הלילה, ומשלמים סכומים תלת ספרתיים לשעה, תודה על הדאגה. :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1065546:
מסכימה עם התיאוריה.
רק מה שחבל- שאת עצמך לא נעזרת...
אולי נראה איך אפשר לגמול לך?? :)

האמת היא - אהיה כנה איתך, הייתי רוצה להעזר, אבל עם כל הענווה, כיוון שאני בין המקצוענים כאן, אין הרבה שיכולים לענות לי ברמה של הנושאים שבהם אני מתעסקת,
יש כאן כמה שהם בליגה אחרת - פופקו, BRO, וmaor770. (ייתכן שיש עוד כמה, שלא מראים את ידיעותיהם ומקצוענותם כאן בפורום.)
אבל הם כנראה מידי מקצוענים בשביל להיכנס לכאן לעיתים מידי תכופות.
ובהחלט - הרמה של הפורום הזה לפעמים מפריעה לי - אין כאן שאלות מאתגרות, דיונים מפרים, חוו"ד, שיתוף, וכו'. :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1065570:
נו, איפה את?

שולחת לך מייל, בסדר?
יותר נוחה לי האופציה הזו, אם לא אכפת לך.

• הוסף לסימניות
אוקיי, כל אחד נעזר בתחומים שהוא צריך. יש כאן מגוון פורומים רחב והמווון אפשרויות. בכל מקרה אינ לא מציעה לך קליפים בתמורה כי פשוט אין לי :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1065573:
בכל מקרה אינ לא מציעה לך קליפים בתמורה כי פשוט אין לי :(

לא חסר לי ב"ה, ואם חסר אני הולכת ומצלמת בעצמי. :)
נעזרת בכל אחד, בתחומים שלו.
בכל מקרה, המייל כבר נח אצלך בתיבה,
ונצטרך להשאיר את הצופים הסמויים של הדיון, במתח... :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בלון;1065562:
כנראה בגלל שאף אחד לא מחפש בעל מקצוע שמתעסק ב'אחר'. :)
אבל לי בתור עורכת ווידאו - זה כבר משהו אחר.
אני ממש לא מתעסקת בכך באופן אובססיבי, העליתי כאן חומרים לאנשים עם מינוס צלצולים, ובשמחה רבה, אם אני יכולה לעזור, אז למה לא?
אבל אם אני עם רגל אחת בחוץ, ומישהו מבקש דחוףףףףףףףף קליפ של יתושים, או שואל בפעם ה30 להשבוע, איך סוגרים פרויקט.
אז בהחלט, יש הבדל אם זו אחת, שלא בטוח שתעיף מבט חוזר באשכול שהיא פתחה, או אחת ששווה את הטרחה, ומעריכה את המאמץ.

לא התכוונתי אליך בכלל. לא עשית עלי רושם כזה, לכן כתבתי מה שכתבתי. למישהו שזה באמת מעסיק אותו לא הייתי כותבת.

ושוב, אני מבינה את מה שכתבת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בלון;1065134:
להחליף את הסיומת מaep לmp4.

בלון, את גאון! :D
הרבה פעמים אני מתעצלת להעלות קליפים כי אין לי כח להמיר אותם מMP4 לסיומת אחרת...
ועל הדרך, אולי באמת עם כל השדרוגים באתר תתנו כבר סו"ס להעלות קבצי MP4?
:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רקורד;1066186:
בלון, את גאון! :D
הרבה פעמים אני מתעצלת להעלות קליפים כי אין לי כח להמיר אותם מMP4 לסיומת אחרת...
ועל הדרך, אולי באמת עם כל השדרוגים באתר תתנו כבר סו"ס להעלות קבצי MP4?
:rolleyes:

הדבר שהכי משעשע אותי בניהול הקבצים המצורפים, הוא, שהקובץ שמותר להעלאה במשקל הכי כבד, הוא, קובץ של אפטר...
(ולאלו שלא בענין - קובץ אפטר נסמך על מקורות חיצוניים, כך שקשה לו קצת להגיע למשקל של 19.07 מגה, [יכול להגיע גם ל200 מגה, אבל עדיין, סביר פחות] לעומת קובץ פוטושופ, שפרגנו לו רק 8.15.)

ובהחלט - מצטרפת להמלצה להוסיף גם את הפורמט הזה, ולפרגן לקבצי הווידאו נפח גדול יותר של העלאה.

• הוסף לסימניות
להלן חומרים נוספים:

https://docs.google.com/file/d/0B2OELa8gVsr8c1FNVS1vWDFDN0k/edit?usp=sharing
https://docs.google.com/file/d/0B2OELa8gVsr8NGtGTlprTGw4Uk0/edit?usp=sharing
https://docs.google.com/file/d/0B2OELa8gVsr8c0xUU0w3X1BIVHM/edit?usp=sharing
https://docs.google.com/file/d/0B2OELa8gVsr8WXBleTdrZ05vSmc/edit?usp=sharing
https://docs.google.com/file/d/0B2OELa8gVsr8UFNFTFlOU0hLNE0/edit?usp=sharing
https://docs.google.com/file/d/0B2OELa8gVsr8c2w0cEktZGtyN1k/edit?usp=sharing

לגבי העלאה לפורום, מסכים זה כ"כ טיפשי שא"א להעלות mp4.
זמן מה עלה לי רעיון לכתוב תוכנה שיודעת לייצר קליפ מותאם לדרישות של פרוג באיכות מיטבית תוך ניצול מלא של המשקל האפשרי. עקרונית היא כבר מוכנה רק צריך לעשות לה התאמה לדרישות של פרוג. מה אתם אומרים תרצו דבר כזה?

• הוסף לסימניות
וואו, תודה לכולכם!!!
אין מילים על העזרה, תבורכו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה