קליפים של שדות וכרמים

• הוסף לסימניות
אשמח מאד לקבל, כרם, ענבים, יין, שדות, שמיטה וכ' וכ'
תודה מראש!!!!

• הוסף לסימניות
נו? אולי בכל זאת? זה ממש דחוף?

• הוסף לסימניות
כרם

כרם

קבצים מצורפים

• nol-or-vineyard-7-020414-1565.mp4
    12.5 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
שדה

שדה

קבצים מצורפים

• 5D08CJ_D07-Green-9A.mp4
    23.1 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
אין מילים, תודה רבה! אשמח לעוד

• הוסף לסימניות
שדה

שדה

קבצים מצורפים

• 101110-44.mp4
    14.9 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
ממש תודה רבה! כרגע חסר לי סרטים שמבטאים שמיטה, אני בעצמי לא יודעת מה, אבל משהו שמבטא את החגיגיות שבשמיטה, ולא אדמה סדוקה... אם למשהו יש רעיון מה יכול להיות, ויותר מזה- להביא לי קליפים, זה ממש יעזור לי!!!

• הוסף לסימניות
שדה 2

שדה2

קבצים מצורפים

• 7062011-102.mp4
    6.7 MB · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
אולי לשלב תמונות / הסרטות של כלי עבודה שמוטים, ברז סגור וכו',
ומנגד - אנשים שנראים מכל גווני הקשת (לא חיב) שיושבים ולומדים..
יכול בע"ה לעשות את האוירה בצורה מושלמת:)

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה