קליפסים למצעים

• הוסף לסימניות
מחפשת קליפסים עם גומי להחזיק מצעים
יש המלצות למשהו איכותי? או שגם הפלסטיקים הפשוטים מחזיקים...
ןכן מחפשת נילון למיטת ילדים איכותי. איזה חברה? ואיפה קונים?

• הוסף לסימניות
הקליפסים האיכותיים היחידים שהשגתי היו אלה שתפרה אמא שלי. - היא קנתה קליפסים של שליייקס וגומי רחב, השחילה ותפרה.
זה לא זול אבל בהחלט שווה.

סדין ניילון איכותי עוד לא מצאתי.

חני

• הוסף לסימניות
יש לי את התופסנים עם הגומי העבה הלבן והקליפסים ברזל. הם הפשוטים והכי טובים! מנסיון!
קונים את זה בכל חנות של מצעים. אני אישית ראיתי את זה ברשת - נתיב החסד! היה 4 תופסנים בחבילה.

• הוסף לסימניות
קניתי בגולף מברזל ולא מאד יקר מחזיק מעמד כבר שנה
לפני זה היה לי מפלסטיק ונשבר מאד מהר

• הוסף לסימניות
קניתי במקסטוק בירושלים גומי עם קליפסים הם נתפסים ברוחב של בסדין ולא בפינות -מעולים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;n5091187:
סדין ניילון איכותי עוד לא מצאתי.

חני

עטפתי את המזרונים לשל הילדים עם מפת שולחן שקופה ועבה מטמבור (שעוונית) מחזיק לי כבר יותר משנה והם לא מזיעים איתה.
אני מנקה עם חומר לניקוי כללי ומטלית לחה

• הוסף לסימניות
לי יש קליפסים מברזל שקניתי בנתיב החסד, מעולים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה