קליפ באפטר

• הוסף לסימניות
אני צריכה לסגור באפטר קליפ של 20 שניות עם אלפא אז הוא נותן רק בAVI או בקוויק טיים
לבחור RGBּּ פלוס אלפא תכלס התוצאה שוקלת 1.5 גיגה שזה מליונים לכזה דבר קטן ולא עם מליון שכבות

אני צריכה את הקליפ כל פעם עם שנוי מסוים ולא אפשרי שזה יצא ככ הרבה גיגה
אשמח לקבל עזרה

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
בקוויק טיים יוצא הרבה פחות, אין אפשרות של H264 עם שקיפות?

• הוסף לסימניות
יותר פשוט שתעבדי על קומפוזיציה חיה בפרימייר,
ייבאי את הקומפוזיציה לפרימייר,
וכל שינוי באפטר יתעדכן אונליין.

• הוסף לסימניות
וחוץ מזה שאני צריכה על אותו קומפוזיציה כל פעם שינוי קטן של כיתוב, אז אני חייבת לסגור כנראה בנפרד

• הוסף לסימניות
אז תכפילי את הקומפוזיציה באפטר,
או שתייצאי בפרימייר לפני כל שינוי בקומפוזיציה.
תחסכי קבצי ענק...

• הוסף לסימניות
כתבו לך את הדרכים האפשריות.

• הוסף לסימניות
מה זה יתן לי להכפיל באפטר ולהביא 20 קומפוזיציות?
לסגור בפרימיר זה ישקול פחות? , למה אא לסגור באפטר עם משקל נמוך?

• הוסף לסימניות
על איזה גירסה את עובדת?
אם את על CC יש לך אפשרות להביא קומפוזיציה חיה באפטר ולשנות את הכיתובים בפרמייר עצמו כל פעם לפי הצורך.

• הוסף לסימניות
CS6
איך אני משנה את הכיתוב בפרימיר, הרי זה מגיע כשכבה אחת?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
ב-CS6 אי אפשר, זה רק בגירסה החדשה - CC

• הוסף לסימניות
חבל.......

תודה בכל אפן
אז ליצא מאפטר 20 פעמים, זה הכי הגיוני?

• הוסף לסימניות
כמו שמאור כתב, אפשר לייצא כסיקוונס PNG
או לFLV, שגם שם יש אופציה לייצא עם ערוץ אלפא (עכשו פופקו יצעק, אבל אם מייצאים באיכות המקסימלית זה יוצא מעולה!!!)

• הוסף לסימניות
מאור לא כתב לייצא לסקוונס אלא לקוויק טיים בקידוד PNG, וזה באמת לא הגיוני שקוייק טיים בקידוד PNG ישקול גיגה וחצי על חמש שניות,

• הוסף לסימניות
זה מה שעשיתי אחכ קווי טיים שם יוצא לי 180 מגה לחתיכה, ענין אותי אם אפשר לעשות פחות עם שקיפות
למה AVI יוצא ככ הרבה?
אני סתם כך מאד אוהבת לעבוד עם קוויק טיים גם בסרטים רגילים יוצ תמיד איכותי, אבל אחרי הקורס של פופקו אני משתדלת לH264 והוא לא ככ אחז מקויק טיים לכן ניסיתיבצורה אחרת באפטר ולא הלך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה