עזרה קליפ בת מצוה, חסד

• הוסף לסימניות
אני מחפשת עבור נערה בת מצוה שאימה ל”ע מתמודדת עם המחלה, ולא פנויה לערוך לה קליפ וגם לא לשלם
ובת המצוה שלה נדחתה והחלום לקליפ נדחה גם הוא
מי שמעוניינת לעשות חסד ולעזור בהסרטות כולל אביזרים ו/או עריכה או כל רעיון אחר
אשמח שתחזור אלי
כתיבה וחתימה טובה לכולם!

• הוסף לסימניות
הי אני מנגנת באירועי בת מצווה אם מתכננים אירוע אשמח לשמוע על מיקום ואולי אוכל להגיע
הי אני מנגנת באירועי בת מצווה אם מתכננים אירוע אשמח לשמוע על מיקום ואולי אוכל להגיע [/Q
וואי, איזה בעלי חסד יש בתוכינו! ממש תודה! תכתבי לי איך ניתן להיות איתך בקשר.
עדיין אין תאריך, עדיין בתהליך...
תודה ושנה טובה לכולם!

• הוסף לסימניות
וואוו, איזה מליצות יושר אתן על כל עם ישראל, פשוט מדהימות!!!
קמתי בבוקר וראיתי את כל ההודעות שלכן וכולי מרוגשת!! אין על העם שלנו!!!
אני שומרת ההודעות שלכן ואחזור לפי הצורך....
תודה ענקית לכל אחת אחת מכן!!!
שהזכויות יעמדו לכן!
שנה טובה ומבורכת לכולם!
כתיבה וחתימה טובה!!!

• הוסף לסימניות
שכחתי לכתוב שאנחנו מאזור מודיעין עילית. אשמח שתכתבו לי אזור ונבדוק מה הכי רלוונטי לגבינו.
תודה מראש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה