קליפ בת מצווה מוקטן- שירת נשים!!

• הוסף לסימניות
משגע!
מינימום 1500
עם מה צולם?

• הוסף לסימניות
תודה!
צולם עם מצלמה Canon 80D
ועם גימבל Zhiyun Crane2.
באיזו עדשה?
איך את מסתדרת עם הגימבל במצלמה הזו?
לא כבד לך מידי?
התנועה יפיפיה!!!
כמה עלה לך הגימבל?

סליחה על החפירות...

• הוסף לסימניות
תודה!!
צילמתי את הקליפ כולו עם עדשה 18-135 , אני מסתדרת מצוין עם השילוב הזה כי זה מה שהיה לי אז , למרות שלא הייתי ממליצה לעבוד על הגימבל עם העדשה הזו היא די כבדה יחסית לעדשות הקבועות הפתוחות יותר.
זה לא כזה כבד כשמפעילים את הגימבל הוא מאזן טיפה את השווי משקל...
הגימבל עלה 2800 משהו כזה ..אבל הוא פחות היום כך נראה לי,

• הוסף לסימניות
מהמם!!
התנועות כ"כ חלקות הזוויות מיוחדות
אהבתי שהקליפ ניראה ניראה קליפ טיבעי, הילדה טיבעית הכל טיבעי
מושלם!!

• הוסף לסימניות
וואו!
איזה דבר מושלם.......

• הוסף לסימניות
ואוווו מדהים מדהים!
חבל שזה כ"כ מוקטן, לא נתן להנות עד הסוף....
אבל ילדה מהממת
התנועות של הגימבל-שלמות!!
את אלופה!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
וואי מושלם!!!
התנועות חלקות ויפות
למרות שזה שיר שקט זה יצא מעניין מאוד!!!

• הוסף לסימניות
וואו
זה אלוףףף
מהמם
המחיר תלוי כמה ימי צילומים וכמה שעות ישבת על זה
כולל תיקונים
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
וואיי תקשיבי קליפ מהמהם והתנועות מצלמה סוווווווףףף

• הוסף לסימניות
מדהים!

• הוסף לסימניות
קליפ מהמם!
נראה שהצילומים לקחו לך כמה שעות טובות והעריכה גם כן,

• הוסף לסימניות
מקסים!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה