קליפ היברומן של אהוד בנאי

• הוסף לסימניות
בעקרון זה היה הפרויקט סיום שלי לקורס אפטר בפרוג...לייקים יתקבלו בברכה - כמובן אשמח שתפיצו את זה.בכל דרך אפשרית - גם בדרכים שאסור לכתוב פה...:)
דרך אגב קיבלתי אישור בכתב מאהוד בנאי להשתמש בזה - איזה צדיק...
http://www.youtube.com/watch?v=GDN2W7eD8pg
יעלה ב"ה קישור לגלאטיוב בהמשך.
אשריכם.

• הוסף לסימניות
מי זה אהוד בנאי?
קליפ נחמד לא חוזר על עצמו מידי?
חסר לי המשכיות
אבל אני לא יודע אפטר אפקט בכדי להעריך את העבודה שלך

• הוסף לסימניות
יפה מאד...
אולי זה ישכנע אותי ללכת ללמוד את הקורס אפטר בפרוג...

• הוסף לסימניות
יפה מאד, הביצוע והתזמונים יפים, אבל, מקליפ באפטר הייתי מצפה ליותר ענין, הקטעים חוזרים על עצמם.

• הוסף לסימניות
התזמון יפה וגם האפקטים, אבל מפריע לי שהוא מזכיר את שמותיהם של אותו האיש ושל אמו

• הוסף לסימניות
למדתי גם בקורס אפטר בפרוג והפרוייקט שארז הביא הוא בין היפים ביותר, ולמי שמבין באפטר זה פשוט מהמם.

• הוסף לסימניות
הקליפ יפה ומשוכלל,

אבל רובו בנוי על אנדרו לא? מקורס באפטר אני מצפה ללמוד ליצור ולא לערוך דברים קיימים.
ברור שזה הרבה עבודה לתזמן את זה כ"כ טוב, אבל בכל זאת.

• הוסף לסימניות
חבל מאוד שהלכת ללמוד בקורס כשכל הפרוייקטים (אחד לאחד) הם ממדריכים של אנדרו קרומר, היית לומד בבית וזהו.
וזה אפשר לעשות גם בלי קורס, מורידים את הפרוייקט מVC ומשנים את הטקסט.

• הוסף לסימניות
חבר'ה, הוא למד בקורס אפילו שהוא פלאשיסט והוא התאמן על המדריכים של אנדרו בסופו של דבר הכלים אותם הוא למד בכלל נתנו לו ת'כיוון להתחיל.

• הוסף לסימניות
אני מוחה (על התגובות
כדי לעבוד נכון, (ואפילו עם פריסטים ומדריכים מהאינטרנט) חובה להכיר את כל הכלים בתוכנה ולא רק מתוך הטוטוריאל.
בבקשה -
מספיק עם החאפריות החרדית!!!
(גם אני חרדית למהדרין)

ארז -
למדת יפה והשקעתך ניכרת, אבל יש בעיה רצינית בכיוון של הופעת האפקטים (הראשונים) הכניסה היא מימין לשמאל במקום משמאל לימין, כמקובל בלועזית.

• הוסף לסימניות
מצטער חבר'ה...

אין לי כח לדיונים בסגנון הזה...
כל הפרויקט אכן ממדריכים - אבל את כולם שיניתי לא מעט,תיזמנתי ובעיקר למדתי הרבה.באף אחד מהם לא הורדתי את קבצי הפרויקט.
הפרויקט הזה הוא דבר ראשון ,בשבילי - בשביל להכיר את התוכנה ואת האפשרויות בכל אחד מהטכינקות והכלים שלמדתי אני אתמש ב"ה הרבה בעתיד וזהו.
נהניתם - אשריכם!לא נהניתם - מצטער...מבחינתי הפרויקט הזה הוא בסה"כ יריית פתיחה נחמדה.

דרך אגב גם אני בעד ליצור ולהיות הכי מקורי ומי שמכיר אותי יודע שאני יצירתי - אבל סתם ככה תעמדו 5 דקות ליד הלוחות האלא בצמתים שיש בהם פרסומות שרובם באפטר - פתאום תשימו לב שכל היפים הם בעצם שיחזורים של מדריכים של אנדרו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה