קליפ "המנגנים"

• הוסף לסימניות
חג שמח לכולם
יש אולי למישהוא את הקליפ של המנגנים?
אשמח מאוד אם מישהוא יוכל להעלות את זה
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
דווקא נהניתי מהגזעיות של היקב. החביות וכל זה....
זה שאין קשר זה כמו שאין קשר בין מילות השיר למי ששר אותן.
(וכנ"ל לגבי שאר השירים והזמרים בקליפ)

• הוסף לסימניות
גם לי אין פס קול בקליפ. דרך איזו תוכנה לנסות לפתוח?
ניסיתי דרך כמה ולא עובד לי (בשני מחשבים)

• הוסף לסימניות
אצלי גם היה כך וניסיתי ב"פתח באמצעות" ובסוף נפתח עם
The KMPlayer

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שבי שיינפלד;865357:
דווקא נהניתי מהגזעיות של היקב. החביות וכל זה....
זה שאין קשר זה כמו שאין קשר בין מילות השיר למי ששר אותן.
(וכנ"ל לגבי שאר השירים והזמרים בקליפ)

הי, לא לזלזל בזמר.
מי את שתחליטי שאין קשר בין מילות השיר אליו?
זה החלטה שנתונה בידיו של הקב"ה בלבד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זיג זג;865337:
קטונתי מלהבין את הקשר בין יקב למילות השיר

כי טובים דודיך מיין"
...תלמוד לומר "יין", מה יין כל זמן שהוא מתיישן בקנקן משתבח, כך דברי תורה כל זמן שהם מתישנין בגופו של אדם הן משתבחין בגדולה
...תלמוד לומר "יין", מה יין משמח את הלב, דכתיב "ויין ישמח לבב אנוש", כך דברי תורה משמחין הלב, שנאמר: "פקודי ה' ישרים משמחי לב"

לא בטוח שעל זה הם חשבו אבל בכל זאת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;865369:
אצלי גם היה כך וניסיתי ב"פתח באמצעות" ובסוף נפתח עם
The KMPlayer
אין לי את התוכנה הזאת. איך כן אני יוכל לשמוע?

• הוסף לסימניות
בקשר לקשר ליקב בעלי הפנה אותי למדרש הזה:
רבי יהודה אומר, הביאני אל בית היין, למרתף גדול של יין, זה סיני. ולמדנו משם תורה, שנדרשת בארבעים ותשעה פנים טהור, ובארבעים ותשעה פנים טמא. ודגלו, בגימטריה ארבעים ותשע (תנחומא במדבר פרק ב, סימן י).
אולי ואולי זו כוונת המשורר...

• הוסף לסימניות
פשוט ופשוט שזו הכוונה. כך הבנתי מהרגע הראשון, לא חלמתי שהדיון יתארך כל-כך.
בנוגע לאפשרות הצפייה בקליפ, התוכנה המומלצת לכל הדברים כגון דא, הוא תוכנת VLC החינמית.
מועדים לשמחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה