קליפ חדש שערכתי

• הוסף לסימניות
לא ידעתי שיש מה לראות בקרואטיה וסלובניה...מהמם לפי הסרט
אגב את המוזיקה הייתי מחליף ליאנני...זה ניתן להורדה באינטרנט...והם מיוחדים בכל מקרה

• הוסף לסימניות
יפהה! פסטורלי מאד!

בקטנה, נראה לי שסרט יותר מהיר עם שוטים מתומצתים, יותר יכניס את הצופה לאקשן ולחשק לנופש מרענן.
ואם זה אמור להופיע לראווה באתר, קח בחשבון שלאנשים אין זמן הם מדליקים מרפרפים וממשיכים הלאה..
שתי דק' לסרט כזה אמורים להיות די ואותר. בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
מקסים
מגרה....

אגב,
2 דברים קטנים
שורת הטקסט "האגם הפוטוגני..." ו- "עיירת הספה...."
נעלמים מהר יחסית לאחרים וגם בשביל לקרא

בהצלחה...

• הוסף לסימניות
יפה ומלא עניין.

אינני יודעת מה מטרת הקליפ, אך הוא נראה ארוך מידי.
והוידאו לא מספיק מתואם לפי הסאונד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בלון;1010957:
יפה ומלא עניין.

אינני יודעת מה מטרת הקליפ, אך הוא נראה ארוך מידי.
והוידאו לא מספיק מתואם לפי הסאונד.

הלקוח ביקש אף פחות מושקע מכך, בסיסי פשוט וזול ביותר,

כפי שכבר כתבתי, יש מקום לשיפורים בתזמון וכו',

גם כך נראה לי שיש די תוספות ואפקטים "בקשיש", מעבר למה שמוגדק כקליפ פשוט ופחות מושקע...

(כשהמחיר כלל גם ניסוח הטקסט ועריכה לשונית, תרגום, יעדי האתרים במפות, וכו' וכו'...)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, עשוי בטעם טוב.
אם זה הפחות מושקע - מענין לראות את הקליפים המושקעים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פילפל;1010976:
הלקוח ביקש אף פחות מושקע מכך, בסיסי פשוט וזול ביותר,

כפי שכבר כתבתי, יש מקום לשיפורים בתזמון וכו',

גם כך נראה לי שיש די תוספות ואפקטים "בקשיש", מעבר למה שמוגדק כקליפ פשוט ופחות מושקע...

(כשהמחיר כלל גם ניסוח הטקסט ועריכה לשונית, תרגום, יעדי האתרים במפות, וכו' וכו'...)

הקליפ עשוי מצוין, מתאים מאד למטרתו, אבל עדיין צריךל היות הרבה יותר קצר, לפחות בחצי כפי שכבר העירו :rolleyes:
וזה לא קשור למידת ההשקעה. פשוט לוותר על חלק מהקליפים (המדהימים, אגב) ולקצר את השאר... :)

• הוסף לסימניות
פילפל האם אפשר להעלות שוב את הקליפ המדהים הזה, פשוט פג תוקף
תודה מראש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ירושלמער;1125467:
פילפל האם אפשר להעלות שוב את הקליפ המדהים הזה, פשוט פג תוקף
תודה מראש

אפשר לראות את הקליפ הזה ועוד קליפים יותר גזעיים :) בערוץ של "תור עולם" ונראה לי שגם באתר שלהם.

• הוסף לסימניות
היי ירושלמער אתה אוסף קליפים? :)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני גם ערכתי את הטיול ללקוח שלי...

סתם נחמד לעשות איזה קיצור של 3 שעות של הסרטה מחו"ל....
ל סרטון יפה של 27 דקות...

http://youtu.be/wiQEkeA88d0

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה