קליפ-מראה סרט ישן. יש?

• הוסף לסימניות
יש למשהו להעלות לי קליפ חום- צהבהב כזה.

• הוסף לסימניות
למראה ישן:

קבצים מצורפים

• _Elegant Ethereal Brass.wmv
    1.2 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
יש לי משהו דומה.תודה.
רציתי עם ריצודים כאלה שיראה ממש ענתיקה

• הוסף לסימניות
ריצודים
ותצרפי את זה לצהבהב בשיטת שילוב

קבצים מצורפים

• DustOnGray_toAVI.avi
    1.2 MB · צפיות: 16
  • BigDust_toAVI.avi
    KB 128.3 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
בדיוק כזה חפשתי. תודה
אפשר הסבר על שיטת שילוב? למה כוונתך?

• הוסף לסימניות
אם את עורכת בפרמייר או באפטר את יכולה לשלב את 2 הקליפים בשני ערוצים ע"י שיטות שילוב לדוג' screen לריצודים ו color לצהבהב מעל הערוץ של הוידאו שאת רוצה להפוך לישן ואז לה נראה מאוד ישן
יש את השיטות שילוב בפרמייר בחלונית הeffect control ב opacity יש ריבוע כזה את בטח מכירה...
בהצלחה

• הוסף לסימניות
ב opacity יש ריבוע כזה את בטח מכירה...

תזכירי לי מה זה הריבוע...
סתם בצחוק .

תודה רבה. עזרת לי מאד. אני לא עובדת המון על אפטר. ככה זה. לשילובים אגב, אני קוראת "מוודים" לכן לא הבנתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה