קליפ שהסתובב במיילים...

• הוסף לסימניות
אני מחפשת קליפ שהסתובב במיילים ונצפים בו זוג מבוגר גויי שמראיינים אותם איך הם חיים כ"כ טוב הרבה שנים.
אשמח מאד אם יהיה למשהו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרגרינה;813276:
אני מחפשת קליפ שהסתובב במיילים ונצפים בו זוג מבוגר גויי שמראיינים אותם איך הם חיים כ"כ טוב הרבה שנים.
אשמח מאד אם יהיה למשהו!

זכור לי שקיבלתי בעבר, אבל מרוב הרבה קליפים כמובן שאני לא מתקרב למצוא אותו.

את זוכרת מה היה שם הקובץ או פרטים נוספים שאולי היה מצורף למייל, ואולי אני יצליח לאתר אותו בחיפוש...

• הוסף לסימניות
היא ביקשה גוי אבל גם זה חמוד... (שימו לב שיש אישה זקנה...)

• הוסף לסימניות
אוי איזה נעבךךךך......

"עד שלא נחזיר הכל לא יהיה שלום......" עוד אחת.

• הוסף לסימניות
יש לי תמונה, זאת היתה הכוונה?

• הוסף לסימניות
אני חייב את הקובץ שהיה כאן מצורף דחוף!!!!!!!!!!!!!!!
מישהו יכול להעלותו????????

• הוסף לסימניות
זה?

קבצים מצורפים

• 65שנות נישואים דב והניה.wmv
    7.3 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
ממש מתוק תודה

• הוסף לסימניות
זה מה שאני צרפתי לא מזמן למה הורידו?

• הוסף לסימניות
כנראה בגלל האישה.

• הוסף לסימניות
הם רצים.. ואנחנו רצים.

קחו את השאלות האלו תשאלו זוג משלנו התשובות יהיו מרוממות

• הוסף לסימניות
הסוד שלהם זה ההומור והאופטימיות.
לא נשכח את המקל והגזר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה