קליפ של מידד טסה- נהניתי מהעריכה

• הוסף לסימניות
הקאטים עשו את זה טובבב!
(טיפה הפריע לי ריבוי התזוזה בהסרטות עצמן...)

• הוסף לסימניות
מי המלווה שלו?

• הוסף לסימניות
קצת קשה לי הקטע שהולך היום עם הדיוקנאות הקרובים קרובים עד שרואים את פצעי הבגרות של המצולמים. וזה גם על כריכות עיתונים, כשבתחילה רואים נמשים, מרחיקים את העיתון מהפנים אז רואים אף גדול, ואחכ מרחיקים קצת יותר ורואים בני אדם.. אנא, חוסו עלינו, אנחנו מרכיבים משקפיים. למה מכזה קרוב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;977655:
קצת קשה לי הקטע שהולך היום עם הדיוקנאות הקרובים קרובים עד שרואים את פצעי הבגרות של המצולמים. וזה גם על כריכות עיתונים, כשבתחילה רואים נמשים, מרחיקים את העיתון מהפנים אז רואים אף גדול, ואחכ מרחיקים קצת יותר ורואים בני אדם.. אנא, חוסו עלינו, אנחנו מרכיבים משקפיים. למה מכזה קרוב?

נראה לי שזה אופנה חולפת, אני מקווה שגם זה יעבור...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;977606:
(לא נתתי גושפנקא לא לזמר ולא לשיר ולא לשום דבר, רק נהניתי מהעריכה)
תהנו:
sid=6F4C6D354748386D71326B3D

לא הייתי אומרת שהעריכה משהו מיוחד
יותר נכון לומר שהיא היתה יכולה להיות יותר טובה

• הוסף לסימניות
שהוא?
מקווה שאני לא אמורה להתנצל על הבורות...:p

• הוסף לסימניות
התאמצתי להנות.... לא הלך..

• הוסף לסימניות
אוח, איזה סחרחורת...
על הפנים העריכה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;977655:

לטובת אלו שרואים 6:6 :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מר נחמיאס;977756:
אוח, איזה סחרחורת...
על הפנים העריכה.

זה לא העריכה, זה ההסרטות. משו שם לא יציב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שעת סיפור;977691:
שהוא?
מקווה שאני לא אמורה להתנצל על הבורות...:p
שדרן בקול ברמה כל יום ב 1:00 בצהריים מגיש שיחות עם מאזינים
לשעבר שדרן בקול חי
זה הכל..........

• הוסף לסימניות
לא ראיתי משהו מיוחד, חוץ מזה שהאולפן מצוייד :)

• הוסף לסימניות
גם אני לא, לא הבנתי מה החברה רוצם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה