לאו דווקא חזק גם כשאני לועסת ואפילו מדברת. קליקים שפשוט משגעים.שאת פותחת את הפה חזק?
אני גם מעוניינת לדעת
לי זה קורה בעיקר שאני פותחת את הפה או לועסת מסטיקלאו דווקא חזק גם כשאני לועסת ואפילו מדברת. קליקים שפשוט משגעים.
מעניין! מנין לך?זה נובע הרבה מחריקת שיניים!
לאו דווקא.זה נובע הרבה מחריקת שיניים!
לקחת כריות חימום (כמו לצוואר תפוס) וכשהן חמות לשים בצידי הלסת (על הלחיים)
ולחמם את המקום, ולפתוח ולסגור את הפה תוך כדי.
עכשיו את באמת מזכירה לי שבתקופה שהיה לי את זה ההמלצה הייתה להימנע מלשהות במקומות קרים (גם מתחת למזגן, ובחורף לצאת עטופה היטב)זה יכול להיות גם כשקר
כן! כשהייתי בחורה היו לי כל הזמן קנאקים, וממליצה מאד ללכת לתחום הכירופרקטי. הייתי אז במרפאת פה ולסת כשזה יום אחד נתפס - ובמקום להחזיר למקום, הם פשוט נתנו לי תרגילים איך לפתוח את הפה חזק כשזה תפוס. ועד היום ככה.. ואני לא יכולה לפתוח גדול.. ברופא שיניים - סיוט.מישהו חווה כזה דבר? אשמח למידע אמין מה דרך הטיפול וממה זה נובע
תודה.
שוב, כאמור יש לתופעה הזו הרבה סיבות, זה גם יכול להיות מיישור שיניים בצורת טיפול לא מוצלחת.ובמרפאת פה ולסת אמרו לה שזה מחריקה!
זה לא סותר, אצלי זה גם קרה בקיץ, עדיין ההמלצה היא לא להיות תחת מזגן (זה לא מונע או פותר, זה פשוט לא מחריף את הבעיה)וואלה אז זה כנראה לא מדובר על אותו דבר כי לי יש את זה גם בקיץ
כן, לי ב"ה.יש מישהי שנעלמו לה?
איך זה עבר? עשית משהו?כן, לי ב"ה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים