יודעת להגיד לי איפה משיגים את הקליקס של החברה האמריקאית המחולק לצבעים ומה העלות שלו בערך ?אם את מתכוונת לקליקס הרגיל אז עדיף תמיד את המקורי כי החלקים הלא מקוריים מתפרקים די במהירות
אני הייתי ממליצה לך על חנות בבית שמש נמצאים בקניון השדרה "פלייטיים" שם ראיתי את הקליקס הכי זול (דרך חנות ולא דרך רשת...) כמובן שככל שיש יותר חלקים אז המחיר לחלק יורד.
לאחרונה הוציאה חברה אמריקאית קליקסים בחבילות לפי צבעים אין לי מושג מה המחיר אני יודעת אבל שזה הקליקס החיקויי הכי טוב ויש להם גם כל מיני חלקי הוספה
בהצלחה
יש לך מושג איך אפשר ליצור קשר עם החנות?אם את מתכוונת לקליקס הרגיל אז עדיף תמיד את המקורי כי החלקים הלא מקוריים מתפרקים די במהירות
אני הייתי ממליצה לך על חנות בבית שמש נמצאים בקניון השדרה "פלייטיים" שם ראיתי את הקליקס הכי זול (דרך חנות ולא דרך רשת...) כמובן שככל שיש יותר חלקים אז המחיר לחלק יורד.
לאחרונה הוציאה חברה אמריקאית קליקסים בחבילות לפי צבעים אין לי מושג מה המחיר אני יודעת אבל שזה הקליקס החיקויי הכי טוב ויש להם גם כל מיני חלקי הוספה
בהצלחה
קנינו מקורי בפיראט האדוםמקפיץ
מה עשיתם בסוף
יש מידע על חיקויים טובים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: קל זכות ו-בתיה נבנצל2 //