דרוש מידע קליקרים חינם...

• הוסף לסימניות
איך אפשר לעשות קליקרים דרך הטלפון חינם? משהו ניסה ועבד לו?

• הוסף לסימניות
ניסיתי לפני כחודש עם קליקי של ימות המשיח ועבד מעולה!

• הוסף לסימניות
ממליצים על המשחקי טריויה שלנו
עלות המשחק עד 10 משתתפים רק 72 ש"ח!!

כאן תוכל ליצור את המשחק
וכאן יש לך מרכז הדרכה מפורט

ניתן גם להכניס את השאלות בקובץ אקסל ולהעלות למערכת
את הקובץ להוריד בלחיצה כאן

ניתן לשנות צבעים רקע ולהוסיף לוגו
מאגר שאלות ענק
ועוד הרבה אפשרויות מעניינות

• הוסף לסימניות
בקליקרים של ימות המשיח יש הגבלת משתתפים?

• הוסף לסימניות
אולי מישהו יודע אם הקליקרים של ימות המשיח יעבוד לי כמו שצריך עם משתתפים רבים?

• הוסף לסימניות
יש לי למכור קופון לקליקרים ללא הגבלת משתתפים ב- 150 - 200 ש"ח,

• הוסף לסימניות
אולי מישהו יודע אם הקליקרים של ימות המשיח יעבוד לי כמו שצריך עם משתתפים רבים?
1765439248956.png

• הוסף לסימניות
נכון אבל עשיתי משחק נסיון עם 5 משתתפים עבד מצוין, השאלה אם אני אוסיף כמה עשרות משתתפים אם זה יעבוד? אין לי דרך לבדוק כ"כ הרבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה