תח"צ קללות, איומים, צעקות על ילדים ונשים, וזה עוד במקרה הטוב...

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אם אתם שואלים את עצמכם מה זו הכותרת הזו??!!!
אז בטח "המביני עניין" שבכם כבר הבינו מדובר על נהגי האוטובוס הערבים במודיעין עילית, "עיר התורה" שבזמן שהגברים מתעלים בכולל ביראת שמיים ודעת אלוקים, הנשים והילדים הקטנים שלהם צריכים לסבול את האלימות המילולית של הנהגים ובמקום להתעלות יורדים לרמה של בהמה. (הדברים נכתבים בכאב תבינו אותי).

כמובן שגם אם מתלוננים למשרד התחבורה וכדומה אז התשובה היא "יטופל" (אם משהו ישתנה תכתבו)
שלא נדבר על משרד ראש העיר....

אז אם יש למישהו איזה מספר של מישהו שיוכל באמת לעזור אני ישמח שיפורסם.

תודה על שיתוף הפעולה!! נקווה לזמנים יותר טובים לעמ"י!

• הוסף לסימניות
אם זה היה ברמת תקיפה מילולית
אולי בכלל הדרך היא להתלונן במשטרה??

למען ישמעו ויראו

• הוסף לסימניות

למען ישמעו ויראו
הלוואי שתלונות במשטרה היו תועלתיות.
אין לי ניסיון בתלונות על תחב"צ, אבל כללית בנושאי אלימות המשטרה יודעת להיות גיבורה על אוכלוסיות מוחלשות, עושה רושם שהאכיפה שלהם לוקה בחסר כשהם פועלים מול אוכלוסיות יותר אלימות.

• הוסף לסימניות

למען ישמעו ויראו
נהג אחד קילל אותי קללות קשות ואחרי שירדתי מהאוטובוס ירק לכיווני
פתחתי תלונה והיא נסגרה מכיוון שבמדינת ישראל אין חוק שאסור לקלל והיריקה לא נועדה לפגוע בי... אלא להשפיל

אומנם קראו לו לחקירה אבל לא עשו לו כלום
בנוסף העבירו את התיק לאחראי ביטחון או משהו דומה בחברת קווים

אציין שאח"כ לא ראיתי אותו יותר בעיר שלנו אז אולי זה כן עשה משהו

• הוסף לסימניות
להגיש בכל מקרה כזה פניה במשרד התחבורה, הם מטפלים ביעילות בפניות כאלו

מניסיון במקרים מקבילים בעיר אחרת - הנהגים פסקו מהתנהגותם או סולקו מהשירות

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
קופץ על האשכול
2 בנותי נסעו השבוע מק''ס באוטובוס של קוים
וצלצלו בפעמון לרדת
הנהג לא פתח במשך כמה תחנות למרות צעקות הנוסעים.
לא היתה שום סיבה.
יכול להיות שאפשר בזמן אמת להתקשר למשטרה לדווח על חטיפה...

• הוסף לסימניות
להגיש בכל מקרה כזה פניה במשרד התחבורה, הם מטפלים ביעילות בפניות כאלו

מניסיון במקרים מקבילים בעיר אחרת - הנהגים פסקו מהתנהגותם או סולקו מהשירות
ואז מקבלים מייל תגובה שבאמת המקרה חמור,
אך אם ברצונכם שהנהג יטופל, צריך לבוא לבית המשפט! ואם לא - התלונה לא תטופל.
לצערי נמחק לי המייל הנ"ל
כך לי קרה, בכל אופן.

• הוסף לסימניות
מה שהקפיץ אותי בכל הסיפור זה המשפט הזה >
אז בטח "המביני עניין" שבכם כבר הבינו מדובר על נהגי האוטובוס הערבים במודיעין עילית
הזוי שלקח לי להבין בשניה אחת שמדובר בנושא הזה.
כבר מהכותרת...
זה רק מראה כמה מדובר באירוע נפוץ וקריטי!
---
ריאלי.
לא יטופל.
לצערי, לצערנו.
אבל, עדיין מקומם ומרגיז!
:mad:

• הוסף לסימניות
צריך לבוא לבית המשפט
לא לבית משפט, לא בשלב הראשון
צריך לבוא למסור עדות במשרד התחבורה, והם מחליטים אם יש מקום לתלונה על הנהג
הייתי שם, לא מלחיץ או משהו, סה''כ לשרוף חצי יום...
במקרים קיצוניים שיחליטו לטפל בזה וזה יגיע עד להעמדה לדין, יכול להיות שצריך להעיד גם בבימ''ש, אבל זה קורה במקרים נדירים מאוד, אם בכלל

• הוסף לסימניות
יש איזה אברך במודיעין עילית שממש עובד בזה הוא יש לו כבר הסדרים עם קווים שהם משלמים לו חלק מהפיצויים והוא לא תובע אותם אוכל להשיג את המספר עם זה נחוץ הוא כבר סידר מאות מקרים!
משום מה זכור לי משהו כאן בפרוג שאפשר לשלוח דרך אחד המאמרים אבל אולי אני מתבלבל.

• הוסף לסימניות
אני הייתי צריכה לנסוע לאחיסמך היה אוטובוס מהמסוף ב16:00 - לא יצא! המסוף מלא אנשים והוא לא יצא
אנחנו מתקשרים לקווים מיקום השיחה בתור 16 המתנה של חצי שעה (שזה מעבר לחוק שירות לקוחות טלפוני) ואז ניתוק... האוטובוס הבא ב16:45 אני מחכה שם ם 4 ילדים חם לנו ....צמאים........(+תינוק בן 3 חודשים) מגיע 16:45 והאוטובוס לא מגיע בסוף הוא הגיע ב17:00 שענו לנו בקווים אמרו שיש לערבים חג אמרתי להם למה האוטובוסים מתקתקים במודיעין? (התשובה ידועה - זה נח לנצל את החרדים יש חג לערבים לא דואגים למחליפים) אנחנו פשוט שבויים בידיים שלהם בעלי התקשר לקווים בערב ואמר להם שהוא דורש שיפצו את אישתו ואחרת ילך לען"ד אני ממתינה כבר כמעט חודשיים......

• הוסף לסימניות
בואו ננסה להיות הכי יעילים שאפשר.
להכנס למוצא של הנהגים (ערבי וכו'), זאת לא תכנית פעולה שתביא לפתרונות.
מה שכן, צריך שכל נהג יידע שיש נוסעים אכפתיים. ברגע שנהג יודע שהוא מקבל תלונות, הוא יחשוב פעמיים! כל שכן כשיירד לו מהבונוס, וכל שכן וכל שכן כשהוא יוזמן לחקירה, גם אם הוא לא יועמד לדין בסופו של דבר.

ולכן גם אם התשובה היא כזאת:
כמובן שגם אם מתלוננים למשרד התחבורה וכדומה אז התשובה היא "יטופל" (אם משהו ישתנה תכתבו)
וגם אם "לא עשו לו כלום" (ובמקרה המובא נראה שבהחלט עשו):
אומנם קראו לו לחקירה אבל לא עשו לו כלום
בנוסף העבירו את התיק לאחראי ביטחון או משהו דומה בחברת קווים

אציין שאח"כ לא ראיתי אותו יותר בעיר שלנו אז אולי זה כן עשה משהו
הוא כבר יחשוב לפני הפעם הבאה שהוא יעשה שטויות. וככל שהוא יעשה יותר שטויות הוא גם עלול להיות מפוטר.
הבעיה שכמות המתלוננים היא מזערית לעומת כמות הבעיות.
ולכן המעט שבידינו לעשות זה תלונות הן לחברה והן לרשות הארצית לתח"צ. זה באמת פשוט וקל, וגם עובד! למרות שהתשובות הן לקוניות בסגנון של "יטופל. אנו מצרים על כך. בלה בלה".
גם אם לא "נקמנו" בנהג (דרך חיים שלא אהובה עליי באופן אישי) ולא עשו לו כלום מלבד חקירה/נזיפה/הערה, נדע שעזרנו לעצמנו ולאחרים.

• הוסף לסימניות
זה עצוב מאד
כבר מהכותרת מבינים על מה מדובר
למרות דעות שונות, אין ראש עיר בעולם שיכול לטפל בבעיות משמעת של נהגי אוטובוסים
גם לא מקלב
גם מנהל אגף תחבורה ציבורית במשרד התחבורה - אולי יכול לקנוס קצת את החברה, אבל נהגים אחרים טובים יותר הוא לא יכול להביא. זה הסחורה.

כבר כתב כאן בעבר @אופקים 1 שיש בעיה קשה של חוסר מוכנות של נהגים 'נורמלים' לעבוד באשכולות האלו, כשבאותו מחיר הוא יכול לעבוד במודיעין באוטובוס ריק ורגוע
ובאופן כללי התנאים בענף לא משופרים במיוחד ולא מושכים את טובי הבאנשים
ועד שהמדינה לא תכניס יד לכיס (לא יקרה) ותשלם יותר לנהגים במודיעין עילית בפרט ובארץ ובכלל, לא יהיה שינוי באופק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה