דרוש מידע קלנאית תקשורת

• הוסף לסימניות
שלום,
סיון בכור דראגה ממליצה עליה ברמות! מניסיון אישי!!!
היא ממש אלופה!
0527368989

קבצים מצורפים

• סיון קלינאית תקשורת.jpg
    סיון קלינאית תקשורת.jpg
    KB 150.8 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
שאלה: הבת שלי בת 4 מטופלת ע"י קלינאית - אוצר מילים דל, קושי בהבעה והבנה.. אני לקראת הטיפול האחרון אצלה(אישרו לי 12 טי]ולים)האם יש לי צורך להמשיך את הפגישות איתה מעבר ל12
שנה הבאה אני שולחת אותה בעז"ה לגן שפה ושם היא תפגש אם קלינאית במהלך השנה
קצת הסתבכתי אשמח לשמוע מקלינאיות שנמצאות כאן

• הוסף לסימניות
קצת קשה לענות בלי לדעת פרטים יותר מדויקים על הקושי של הילדה. מה הקלינאית ממליצה?בדרך כלל אם הקושי גדול הקלינאית שבגן ממליצה על טיפול נוסף בקהילה/פרטי בנוסף לטיפולים בגן.

• הוסף לסימניות
השאלה איך מחליטים מתי להפסיק טיפולים אצל קלינאית? כשיש שיפור? ואם לא רואים שפיור משמעותי?
כאילו מענין אותי אם בדר"כ מטפלים לפי כמות הטיפולים שאושרו בקופה?

• הוסף לסימניות
זו שאלה לקלינאית המטפלת.
כל ילד והנתונים שלו ואי אפשר לענות על השאלה הזו בלי להכיר את הילדה.
ואגב, אל תהיי בטוחה שבגן שפה היא תקבל טיפולים של קלינאית...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה