כללי קלפים

• הוסף לסימניות
למישהוא יש ניסיון בהדפסת קלפים של משחק? וקופסה?
אשמח לקבל מידע אודות עלויות, איכות, מקומות הדפסה וכו'.
תודה!

• הוסף לסימניות
דפוס קופיסל, בביתר
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אני הדפסתי בלי קופסה.
בקשר למחיר השאלה היא כמה אתה מדפיס.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
'קופי טופ'
דפוס מצויין הם יסבירו לך בדיוק מה? ואיך? וכו'...
בהצלחה

• הוסף לסימניות
קופי טופ הם בניברקים,
ביוגרפיק - לא.

אז אני לא מכיר בתי דפוס בבית שמש,
אבל עצה טובה...

לחפש מקום עם שבלונה,
ולא לסמוך על חיתוך רגיל.

_

• הוסף לסימניות
כל בית דפוס יכול.
אבל אני צריך מקום או מישהוא מומחה בתחום.
ייצור והתאמת קופסה וכו'

• הוסף לסימניות
אלוי לנסות בדפוס תמר הם מקצועיים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;824481:
קופי טופ הם בניברקים,
ביוגרפיק - לא.

אז אני לא מכיר בתי דפוס בבית שמש,
אבל עצה טובה...

לחפש מקום עם שבלונה,
ולא לסמוך על חיתוך רגיל.

_

אז מה.
גם אני לא.
והחיתוך שלהם מצויין בהתחלה גם אני חששתי.
הם הדפיסו לי דוגמא וראיתי שהחיתוך מדויק ויפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה