מוזר
יכול להיות שהקלקסן היה במינון נמוך מידי?
בשמחה...אם יש מישהי שהיה לה קריש אחרי לידה או סיפור דומה, אשמח לעצות מנסיון..
מגיל מסוים אומרים למלא לקחת [אמנם זה כמות גדולה]לי דווקא אמרו לקחת במשך חודש 60×2ביום
לקחתי אולי שבוע כי אמרו לי להפסיק כשיש סימני לידה
ואחרי הלידה אמרו לי לא להמשיך
(נשארו לי שני ורידים קשים כמו אבן
לא יודעת מה זה אומר)
גם לי היה אותו דבר.בס"ד
מישהי נתקלה בתופעה הזו?
דווקא אחרי קבלת קלקסן הופיע קריש דם בווריד ברגל?
גיל 28מגיל מסוים אומרים למלא לקחת [אמנם זה כמות גדולה]
ורידים זה לא קריש.
שכחתי להזדהות עם הבאסה ואי נעימות של זה.היו לי ורידים בולטים במיוחד ברגליים
ודלקת בוריד
מזל"ט מזל"ט הרבה נחת.תודה
אני כבר אחרי ...
ילדתי לפני שבוע
בס"דבשמחה...
מוזר מה שקרה לך.
מה הפרטים למה נתנו לך היה חשש? עשו דופלקס לפני כן?
לי היה קריש וטיפול מניעתי בכמות שהיא לא מתאימה למשקל כלומר על כל קילו מל אחד זה לא מכסה ויכולים להווצר קרישים למרות הקלקסן
תסבירו לי על הענין הזה קצת יותר, אני גם קבלתי קלקסן אחרי הלידה האחרונה. בלי הסבר מספק.
איך יודעים שיש קריש?
(נשארו לי שני ורידים קשים כמו אבן
לא יודעת מה זה אומר)
את אכן צודקת בד"כ זה אכן מתחיל עם כאבים אבל אצלי היה לי ממש נס שבוע אחרי הלידה היו לי כאבים ברגל ממש הלכתי כמו צולעת אבל מבחינת הרגל היא הייתה נראית מצוין , הנס שלי שאמא שלי חרדתית והיא אמרה לי לא מעניין אותי לכי למיון ותבקשי שיעשו לך דופקלס , בקיצור במיון פשוט צחקו עלי ואמרו לי אין מצב שיש לך קריש מה הקשר אם היה לך קריש הרגל שלך הייתה אמורה להיות נפוחה , וממש התחננתי שיעשו לי דופקלס , סופו של הסיפור שהיה לי וריד ענק מהאגן עד הברך , ממש ניצלתי בנס, מסקנה שלי תהיו ערניים לא לוותר לרופאים.....קריש דם מתחיל עם כאבים בוריד מסוים ,ממשיך לנפיחות והאזור מסביב אדום ומראה על דלקת,
מה זה משהו כזה ממש תמוהה , יש כאן 2 דברים שסותרים אחד את השני , איך דם דליל יכול ליצור קריש ? הרי זה כל המטרה של דילול הדם , כנראה לא הבנת את הרופא נכוןמשהו כזה....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: Grand Design, נני5 ו-מסלולון3 //