דרוש מידע קל בטן

• הוסף לסימניות
גם לבחילות והקאות?
פעם בכמה שבועות יש לי סוג של קלקול קיבה במוצ"ש
אני מנסה למצוא דרך להתגבר על זה
יש כדור בשם פרוביוטיקה - כדור טבעי עם חיידקי מעיים טובים.
מחזיר את האיזון לקיבה
אני חושבת פעמיים או שלוש ביום 2 כדורים, לא בטוחה לגבי המינון, לברר!! אפשר לקנות בכל בית מרקחת וחנות טבע ללא מרשם.
אני תמיד משתמשת בכאלה מצבים וזה עוזר.
לגבי הקל בטן - לשישלושים מצויין כל חצי שעה, לגבי בחילות והקאות לא יודעת כמה עוזר.

• הוסף לסימניות
יש כדור בשם פרוביוטיקה - כדור טבעי עם חיידקי מעיים טובים.
מחזיר את האיזון לקיבה
אני חושבת פעמיים או שלוש ביום 2 כדורים, לא בטוחה לגבי המינון, לברר!! אפשר לקנות בכל בית מרקחת וחנות טבע ללא מרשם.
אני תמיד משתמשת בכאלה מצבים וזה עוזר.
לגבי הקל בטן - לשישלושים מצויין כל חצי שעה, לגבי בחילות והקאות לא יודעת כמה עוזר.
בימים שמרגישים לא טוב לוקחים פעמיים שלוש?
זה עוזר יותר לבחילות והקאות?

• הוסף לסימניות
עוזר לשלשולים, לדעתי ממש עוזר. ולא, אין צורך במרשם
מצטרף להנ''ל, לדעתי עוזר יותר טוב מסטופיט, מנסיון עם שניהם.
גם סטופיט יכול לגרום לאיזשהו עצירות אחרי שלשול חריף, משא''כ הקל בטן מסדר את המערכת.

• הוסף לסימניות
קל בטן עוזר מאוד!!!!
אגב טיפ קטנטן אבל טוב אחרי הארוחה לשתות תה עם נענע/ג'נג'ר וגם להתהלך מעט אחרי הארוחה {ולא לשבת או לישון מיד} -זה מרגיע ועוזר לעיכול. יש עיניין גם לשתות מים חמים במוצ"ש כך ששתיית התה בא מעולה.

• הוסף לסימניות
גם לבחילות והקאות?
פעם בכמה שבועות יש לי סוג של קלקול קיבה במוצ"ש
אני מנסה למצוא דרך להתגבר על זה
מנסיון
זה קורה משתיה תוך כדי סעודה!
תפסיקו לשתות בסעודה (תשתו מקסימום חצי כוס) ותראו ישועות!
בדוק ומנוסה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פרוביוטיקה טוב יותר שטיפול מונע
כשיש קלקול קיבה הוא לא משתלט ואז לוקחים קל בטן, ובמקרים יותר קשים סטופיט.
כן אבל היא כותבת שזה קורה כל שבוע
אז לכאורה עדיף פרוביוטיקה שתמנע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה