תוכנות קמאטק אלגוריתמים

• הוסף לסימניות
קבלתי את הציון באלגוריתמים וזה ידוע שהשנה היה לנו מבחן פשוט בלתי אפשרי וכמובן ממוצע הציונים ירד.
אני קבלתי ציון יחסית ממוצע, ואני לא כ"כ יודעת מה לעשות-אם להמשיך בתוכנית הזאת או לא.
מה אתם אומרות? שווה את ההשקעה הקשה הזאת או לוותר ודי?

• הוסף לסימניות
הקורסים של קמאטק שווים בפני עצמם ממש!
אפי' בלי כל קשר לתכנות.
הם שווים ידע בתחומים רחבים מרתקים (מתמטיקה חמש יחידות++, מערכות ספרתיות, אלגוריתמים, מבני נתונים - פותח את הראש וואו)
אין לי מושג מה יש לכם כיום בתוכנית הלימודים
אבל רב הקורסים הם פשוט נכס
וחבל לוותר עליהם
את יכולה להחליט כמו כמה שעשו את זה אצלינו ללמוד בשיעורים, לקבל את הידע, ופשוט לא לגשת להיבחן, או לחילופין להיבחן בלי לצפות לציון
הרווח יהיה כולו שלך!

בנימה אישית,
אני כיום לא עובדת ממש בתכנות,
ולכן רב השיעורים שלמדתי בתוכנית מה"ט לא באו לידי שימוש ודי נשכחו
החומרים היחידים שאני אזכור לעד בע"ה אלו הנושאים שרכשתי בקמאטק

ועוד משהו,
אל תעשי את זה בשביל אולי בוטקמפ בעתיד או עבודה משתלמת מהם,
זה עלול לאכזב...

בקיצור
תלמדי בשיעורים שאת מתחברת ואוהבת
קחי אותם כמו חוג העשרה
ואת המבחנים והמטלות ראי כרשות

העיקר שיהיה הצלחה וס"ד

שבת שלום!

• הוסף לסימניות
קודם כל תודב רבה!
דבר שני אני באמת לא סומכת על עצמי שאני ישב בשיעורים וילמד את הלימודים ברצינות כמו שאני יגש למבחנים
אני יעדיף להמשיך לישון במיטה מאשר לקום מוקדם כדי ללמוד דברים שאין לי אפילו מבחן עליהם...
זה ברור שאם אני יגש אני ידע את החומרים הרבה יותר טוב.
מה אתם ממליצות לי מהנסיון שלכן? זה באמת כזה שווה ורואים תוצאות מהלימודים האלה או שזה לא כזה קריטי ואפשר להסתדר מעולה בלי זה?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאם את רוצה להתקדם בתכנות- לכי על קמאטק, בטח אם האלטרנטיבה זה להישאר במה"ט..
ידע זה כוח, זה לא אני אמרתי וזה תקף גם על תכנות.

ראיתי בראיונות עבודה ששואלים שאלות ידע שאת לא בהכרח אמורה לדעת את התשובה עליהם, נטו כדי לראות אם יש לך ידע כללי, אם את אוהבת ללמוד, לחקור (עברתי את זה בעצמי, ב"ה בהצלחה..)
אז אם פנוי לך הזמן ואת לא ממהרת לאנשהו- לכי לכל מקום שיכול להביא לך ידע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה