מאפים קמח כוסמין 80%

• הוסף לסימניות
מה הכוונה קמח כוסמין בהיר 80%?
האם יש 80% שאינו בהיר?

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שיש כזה דבר יש כוסמין לבן שזה דומה לקמח לבן
ויש כוסמין 80% זה שתי דברים שונים
אגב אני משתמשת רק בקמח כוסמין 80% של חברת רובינפלד וזה מעולה!!!!!

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שיש כזה דבר יש כוסמין לבן שזה דומה לקמח לבן
ויש כוסמין 80% זה שתי דברים שונים
אגב אני משתמשת רק בקמח כוסמין 80% של חברת רובינפלד וזה מעולה!!!!!
על הכוסמין 80% בכל החברות שראיתי כתוב "בהיר"

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהכוונה היא ללבן, שבו מפרידים את הקליפה מהגרעין ולכן הוא הופך ללבן
מה שלא קורה בקמח כוסמין מלא שבו יש את הקליפה (שלה ערך תזונתי רב)
אבל שוב, זו רק דעתי, מקווה שאני לא טועה
שבוע מבורך:)

• הוסף לסימניות
כן, יש כוסמין 80% קצת יותר כהה ויש כוסמין 80% יותר בהיר.
כוסמין לבן זה קמח אחר. ויהיה רשום עליו כוסמין לבן.

אגב, 80% כוסמין זה אומר שהקמח מכיל 80% ממרכיבי גרעין הכוסמין המלא. ולא שיש 20% קמח אחר.

• הוסף לסימניות
תכלס לא הבנתי - יש באמת שני סוגים של 80%?
אם כן - מי יודעת לומר לי לגבי הכהה יותר - הוא באמת יותר בריא? לאיזו חברה יש אותו?

• הוסף לסימניות
הצבע תלוי בחברות- של רובינפלד ושל שדות בהיר מאד והאחרים יותר כהים בעיקר נפלאות ובר ולחם ושתיהם 80% כמו שציינו פה
כוסמין לבן זה משהו אחר וערכו התזונתי כמדוני אינו גבוה ודומה לקמח לבן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה