דרוש מידע קמפוס ל- 60 איש 16 חדרים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מפרסמת עבור חברה
מחפשת קמפוס ל-60 איש
לפחות 16 חדרים
חשוב לי מקום מטופח ונקי
לשבת פרשת במדבר או בהעלותך
נא לפנות במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
מקפיצה
צריכה מקום ל50 איש

• הוסף לסימניות
אנחנו גם מחפשים ל60 איש
לשבוע הבא
נשמח לכל בדל של מידע

• הוסף לסימניות
אם עוזר לכם ל 35 יש לי מקום להציע לכם.

• הוסף לסימניות
מדרשות/אולפנות ביישובים בשומרון, עוזר?
(שילה, כוכב יעקב, וכו')
אם לא מתפנקים מידי - זה פיתרון מעולה ולא יקר מידי.
כמו כן יש כמה מתחמים בתפרח - לא מכירה אישית.
ניתן לפנות באישי

• הוסף לסימניות
יש קמפוס במודיעין עילית,
אם מתאים האיזור, אחפש את המספר

• הוסף לסימניות
תפנו למייל -
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

הוא מתעסק במקומות לקבוצות גדולות

• הוסף לסימניות
מקפיצה צריכה מקום ל50 איש
עם מחיר סביר
תודה!

• הוסף לסימניות
מחיר סביר אני מכירה ביישובים. נקי ומטופח עם מדשאות, לא סטייל מטורף, אם אין לכם דרישות מוגזמות ללא יקר..
יש את מדרשת שבי שומרון
וישיבה תיכונית נווה

אם מעניין אתכם אני יכולה לפרט יותר, הייתי בשניהם.

• הוסף לסימניות
יש קמפוס בכפר חב"ד, מקום ממש יפה ונחמד!!

• הוסף לסימניות
מחיר סביר אני מכירה ביישובים. נקי ומטופח עם מדשאות, לא סטייל מטורף, אם אין לכם דרישות מוגזמות ללא יקר..
יש את מדרשת שבי שומרון
וישיבה תיכונית נווה

אם מעניין אתכם אני יכולה לפרט יותר, הייתי בשניהם.
אשמח לדעת יותר פרטים.
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה