כללי קמפיין בחירות

• הוסף לסימניות
מה, עוד פעם לש"ס?
מה לעשות. מר"צ והליכוד ממש ממש התחרו עלי, אבל ש"ס הציעו את המחיר הכי טוב :)
אז מצורף הקמפיין של ש"ס במעלה אדומים, חלקו הודפס, חלקו עדיין לא, (וחלקו עדיין גולמי, עם כיתוב מקושקש, שלא מיועד לקריאה!).
כשישבנו על תכנון הקמפיין, החברה ממעלה אדומים ניסו להגדיר את קהל היעד, וחילקו אותו לשניים: חרדים ודתיים לאומיים ספרדים (בד"כ) חזקים, שממילא יצביעו ש"ס, ועוד כאלה, שביסודם בש"ס, אבל בטעות נמצאים במפלגות אחרות. הקמפיין יפנה אליהם, ויציג להם שאיפות, חזונות, ונקודות שבהם ש"ס פועלת - ויראה להם שמה שבאמת חשוב להם - אלה הדברים שחשובים גם לש"ס, ושמי שפועלת בענייניהם זו ש"ס, וממילא "מקומכם איתנו".
אחד הנציגים שלהם שישב איתי, אמר שבעצם הוא לא רואה את התועלת הגדולה בקמפיין פרסומי. הכי משכנע, הוא אומר לי, זה שאני יושב עם שסניק פוטנציאלי, שבטעות נמצא במפלגה אחרת, ומדבר ומתחקר אותו, ואז מראה לו שאנחנו באותו מישור, אנחנו ממש קרובים אחד אל השני, וחשובים לנו אותם הדברים. ואז הוא פשוט משתכנע, ומבין שמקומו בש"ס.
רק מלשמוע את ההסבר הפשוט שלו - כמעט השתכנעתי גם להצביע ש"ס. :)
סליחה על המגילה...

קבצים מצורפים

• שמשוניות בלי אנשים copy.png
    KB 919.9 · צפיות: 0
  • שמשוניות שלושה copy.png
    KB 513.9 · צפיות: 28
  • שמשוניות מרן copy.png
    KB 486.4 · צפיות: 22
  • פרופסטק פנימי copy.png
    KB 797 · צפיות: 24
  • פרוספקט חיצוני copy.png
    KB 682 · צפיות: 22
  • הדמיה פרוספקט copy.png
    KB 688 · צפיות: 24
  • פליירים copy.png
    KB 668.2 · צפיות: 30
  • ועוד פליירים copy.png
    KB 816.3 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
עבודה יפיפיה!

• הוסף לסימניות
עבודה יפה וקונספט חכם, בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יפה ומקצועי.

• הוסף לסימניות
עבודה אלופהה! אהבתי מאד גם את העיצוב וגם את הסוג פניה..
הצלחות :)

• הוסף לסימניות
נפלא

• הוסף לסימניות
קמפיין חזק ביותר. מבין הכי טובים שראיתי בארץ.

• הוסף לסימניות
דורך על ה'פוינט' הנכון...

• הוסף לסימניות
מעולה שבמעולים... אני מציעה לך להציע את עצמך למטות ש"ס בשאר רחבי הארץ.... במיוחד "כשיש לך שאלה אתה שואל את מרן..."
(אני כמעט הולכת להצביע גם ש"ס... השתכנעתי...)
המודעה שמתחילה במילים "בחירה בפתק" היא מהסגנון של להרים את עצמינו ע"י הורדת אחרים.
אפילו שהדברים נכונים וכואבים, לדעתי עדיף ללכת רק על החיובי.
גם אנחנו לא אוהבים שמפלגות חילוניות דורכות עלינו...

• הוסף לסימניות
אני ממש מסכימה איתך,
אבל את יודעת כמה שעות הם ישבו ביחד כדי לנסח את זה? ואיזה סיפוק הם הרגישו כששלחו לי בגאוה את הטקסט?
(ואת יודעת כמה שעות עמלתי אני כדי לצנזר חצי מהדברים ולרכך את הסגנון, או למחוק משפטים שחוזרים על עצמם 3 פעמים, או למחוק את אלף הסימני שאלה אחרי כל משפט, ולהשאיר רק 3 סימנים? :)
סתם, לא שעות, כמה דקות :) אבל זה ממש היה חשוב להם, אז זרמתי.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה.
בעמוד של אברהם נגר ופנחס דוד-חי המלל נראה מידי קרוב לתמונה.

• הוסף לסימניות
מקסים ממש!!
מכל הבחינות.

• הוסף לסימניות
יפה במיוחד!
בניסוח ידרש תיקון עקב פטירת מרן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה